Întrerupere de program #2

Azi vreau să vă povestesc despre o carte de dezvoltare personală, dar nu pot să scriu nimic până nu vă spun: BTS or câștigat Top Social Artist în cadrul BBMA 2017.

Este pentru prima oară în istorie când o trupă de kpop câștigă un premiu în cadrul Billboard Music Awards. Nominalizarea lor lângă nume precum Justin Bieber, Ariana Grande sau Selena Gomez era deja HUUUGE pentru fani, dar faptul că i-au detronat…woo, trebuie să mă așez :))

BTS este un boy band din Coreea de Sud (știu că ești surprins, pt fnaii kpop bts nu însemană doar abrevierea de la boli cu transmitere sexuală) format din 7 băieți în 2013, cadrul comapniei Big Hit. Au uimit de fiecare dată nu doar cu versurile, rap-ul sau coregrafiile (ori operațiile estetice hehe) ci și cu videoclipurile pline de simbolism care au legătură între ele și creează o poveste greu de descifrat pentru fani. Ba chiar sunt create teorii, iar fanii se întrec în deslușirea acestui puzzle.

Este un moment istoric pentru kpop și pentru fanii acestui gen. PSY și Big Bang au mai fost prezenți și au câștigat în cadrul unor ceremonii din state, dar BTS sunt primii care au reușit la Billboard și asta doar datorită fanilor. Ce însemană frate să ai fani devotați 😀

Lista completă a câștigătorilor este aici, dar vă pot spune că Drake a rupt tot.