Am intrat într-un grup despre Aliexpress şi am ieşit cu sechele

*NU, ASTA NU E O POSTARE DESPRE CUM SE DAU COMENZI PE ALIEXPRESS!*

Am intrat într-un grup intitulat Totul despre Aliexpress şi nu mi-a venit să cred ce am văzut. Eu intrasem în ideea că voi vedea poze cu produse, ori dacă doamne fere nu primesc ce am coamndat şi dau pe open dispute primesc nişte tips& tricks. Frăţiwaer…grupul ăla e cancer :)) Ca multe alte grupuri de pe facebook din care în general îmi iau kick because i is a little troll.

Ca să înţelegeţi, e un pinned post care conţine toate detaliile legate de comandă, pe care nu îl ia nimeni în seamă. Din oră în oră se trezeşte câte una să întrebe: cum dau comandă pe Aliexpress?

Capture12

Şi ca să înţelegeţi ce fel de oameni sunt pe acel grup, ete fragment din comentariile de la pinned post:

14961491_1134605299922223_1902609742_n

Amu, să nu îmi fie deloc, dar deloc cu iertare. Păi bine mă fată, vrei să dai comenzi online dar te propteşti în cifrele de pe spatele cardului. Băi, se referă la codul de securitate, dai un search pe google security code on credit card şi bam, îţi arată îngrădit cu roşu, săgeţi, cu scheme, îţi arată mură în gură…mor mă cu ăştia care folosesc google doar ca să caute manele! Pentru ce avem net fratemelu?

Capture9.PNG

Capture10.PNG

Ideea e că lenea e mare. Se întreabă aceleaşi lucruri la nesfârşit şi încep să intru în panică. Astfel de oameni au bani pe card? Şi vor să comande chestii online?

Pentru că nu mai sunt în acest grup mirific, am dat cu troll o seară întreagă, ca după să părăsesc grupul în mod eroic. Vă las aici câte ceva, poate râdeţi şi voi:

CaptureCapture2Capture3
Capture4.PNG
Eu încercând sî par dăşteaptă:
Capture5Capture6

A se observa că aici m-au descoperit! Şi-au dat seama că mă oftic că nu am iphone. Eu v-am zis că e viaţă grea cu windows phone.

Capture7

Încă una şi m-am dus:

Capture14.png

P.S. Amu serios, dacă vreţi detalii despre comenziile pe aliexpress, revin cu un articol serios.