Hai să învăţăm să blogărim!

V-am zis că mă pun serios pe treabă? V-am spus. Cum altfel să începi o treabă serioasă fără să studiezi oleacă? Personal, încă nu ştiu cât de în serios să mă iau cu toată treaba asta cu blogul. După ani şi ani de aruncat rânduri de frustrări cu lots of typos, să fiu dintr-o dată serioasă? Ete de aia merg mâine la Bloggle. Să “fur” meserie de la oameni care şi-au transformat pasiunea în job.

ASER organizează o Şcoală de blogging. Păi dacă ştiam că sunt aşa şcoli, nu mă mai chinuiam cu admitere, sesiuni şi tocit legi, dar nu e timpul pierdut. Mâine, 8 aprilie, la ora 10.30 începe  „Bloggle: take it from here!”, la Hotel Sheraton.  Vor veni ca speaker Răzvan PascuAriel Constantinof Denisa LuntraruGabriela AtanasovAlexandru CiucăAlexandru NegreaCostin Cocioabă şi Cristina Bazavan. Iar de la 15.30 încep workshop-urile How To: Become You/Reaching The Perfect Audience/Make it worth it.

Urmează ca în perioada 13-21 aprilie să fie Şcoala de blogging cu 5 traininguri(din câte observai nu sunt de firmă, nu ştiu ce e aşa mişto la ele):

  • Ready, Set, Write! – Scriere de articole;
  • The Se(o)crets of promoting – Promovare;
  • Shooting time – Editare foto;
  • Pimp my blog – Branding;
  • Creative Thinking – Atelier de gândire creativă(ăsta chiar cred că o să fie fain). 

În weekend-ul 23-24 aprilie se pun în practică cele învăţate, iar pe 26 aprilie va avea loc evenimentul de încheiere „I know I can blog”(fie vorba între noi, I know I can, but ain’t nobody got time for that). Cei mai cei participanţi vor avea ocazia să umble o zi pin departamentul de PR  al celor de la AVON.

Eu m-am înscris ici şa de 3 ori. Ulterior am aflat că nu sunt singura care nu a primit vreun mail de confirmare, aşa că mâine mă duc peste ei. Merg pe principiul Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreu! 

Hai şi tu! 😀

litera.ro