Hai să halim la Unchiul John! 🍔 🍟

Peste râu și prin pădure,

Mergem la unchiul Bob să ne vadă.

Unchiul Bob? Cine naibii e unchiul Bob?

Nu știu cine este unchiul Bob despre care cânta Arthur din Copiii de la 402, dar știu cine este Unchiul John. Uncle John este locul unde mănâni pe săturate. Au un meniu variat, prețuri potrivite pentru buzunarul de student, unde mai pui că au și niște bartai porțiile nenică.

Prețurile burgerilor variază între 12 și 16 lei. Convenabil, right? Vă mai puteți comanda Quesadilla sau Bagel (care apropo sunt mult mai ieftini și mai mari față de cei de la Sunday Bagel, dar recunosc, la gust nu se compară).

Ca și garnituri au evident, cartofi prăjiți, inele de ceapă, ardei de îți arde limba și mozarella sticks. Atenție, cado, au și cheesecake mă nene mă!

Însă cea mai bună partea bia acum vine. Sosurile frătziwear. Au niște sosuri de pici. Au ketchup, maioneză (dăcât cu usturoi), sweet chilli, mexican, barbeque și preferatul meu New Orleans (format din maioneză, pesto de ierburi, castraveți murați și muștar cu miere). Sosul a fost de fapt și motivul pentru care am mâncat la Uncle John. Eram al naibii de curioasă să încerc acest sos și nu am fost dezamăgită.

uncle john

Îl găsiți pe Unchiul John în Park Lake, Sun Plaza și în Pipera, sau puteți comanda de pe foodpanda. Nu uitați să aruncați un ochi și pe pagina lor de facebook.

Cu plăcere!