Habemus Donuts!

Cred că ar trebui să schimb numele blogului în Vânătoarea de Gogoşi, Gogoşerii de pretutindeni sau ceva de genul. Credeaţi că dacă am făcut toxiinfecţie alimentară şi acum consum doar ceaiuri şi salate, scăpaţi de gogoşerit? Ei aş!

Cei de la Donuterie se extind şi tare mă bucură acest lucru. Dacă anul trecut am fost pân’ la Cluj să mănânc gogoşi, anul aceste deja devenea deranjant să merg până în Sun Plaza, să stau la coadă, am rezolvat-o eu repejor cu comenzi prin telefon/mail, dar tot îmi era oleacă târşă. Cât despre locaţia din Titan, mai repede dau o fugă la Sibiu.

De Dragobete vă chemam la gogoşereală, iar de data aceasta vă chem la gogoşereală aproape de casă. Adicătelea ici şa, la Afi Palace Cotroceni. Am fost ieri să îmi ridic premiul de la Cinema City (să trăieşti Pandutzule) şi le-am văzut pe ele! Frumoase, volputoase, văleu ce curcubeu de arome şi mirosuri!

Locaţia din Afi este mult mai mare, în comparaţie cu cea din Sun. Am văzut chiar trei angajaţi pe meterează ceea mi se pare wow, nu mai e un singurl băiat extenuat la casă, GJ Donuterie!

Dacă aveţi poftă de gogoşi, la etaj, vis-à-vis de Wu Xing, cei de la Donuterie vă aşteaptă  cu gogoşi, ciocolată caldă, alte băuturi zaharicioase şi stickere! Şi ştiţi care e partea mişto? Că au şi o locaţie mai mică la parter. Poate te grăbeşti şi nu mai stai să urci scările, sau doar eşti leneş. Aşa că mergi la parter să îţi gâdili papilele gustative. La parter îi găsiţi între Chopstix şi restaurantul acela libanez cred (fostul Burger Box) mă rog, lăsaţi-vă conduşi de miros!

Vorba aia, Be nuts be donuts! 😀