Gogoşereala de septembrie

300x250Dacă nu eşti pentru prima oară pe acest blog, ai deja o păpuşă voodoo cu moaca mea pentru fiecare dată când îţi fac poftă de gogoşi de la Glaze Haze. Cu această postare vreau să fac la fel, să îţi fac poftă de gogoşi, poftă de Braşov, poftă de o escapadă fraţilor.

Vă povesteam mai de mult că eu şi V ne tot plănuiam această escapadă. După peripeţiile cu Softrans, am tot zis că mergem în aproape fiecare weekend. Iată că weekendul acesta ne-am decis în sfârşit şi nu dragii mei, nu a fost o escapadă lipsită de peripeţii.

Dar nu mai bine începem noi cu lucrurile frumoase? Spre exemplu, profilul meu de instagram e doldora de poze. Dă un follow, nu fac poze spectaculoase, dar mie îmi plac la nebunie. Se plânge lumea că cică postez prea des, eu zic că avem ţară frumoasă!

Ete o mostră:

Prin aprilie vă invitam la o gogoaşă în Braşov la minunăţia aia de lăcaş magic numit Glaze Haze. De data aceasta, ne-am oprit şi la Coffeol  ca să vedem cum e acea bombă calorică la borcan. Pozele vorbesc de la sine.

Cum am ajuns ne-am dus la Mc să ne încărcăm bateriile pentru Tâmpa. Baterii pentru urcat cu telecabina dooh, doar nu credeaţi că ne apucăm de drumeţii. Pentru prima oară am ajuns şi la literele din Braşov, habar nu aveam că se poate ajunge la ele şi mi-am pus în minte să le escaladez  curând.

Braşovul e frumos, lumea e faină, lucrurile acestea le ştiţi şi voi, ce aş putea să vă spun în plus? Oh, oh, s-a întâmplat miracolul de crăciun mai devreme! Doamnelor şi domnilor, puneţi cafeaua pe masă, aşezaţi-vă, dacă sunteţi cardiaci apăsaţi pe x. Dragii mei, ŞOC ŞI GROAZĂ! Am găsit Biserica Neagră cu ale sale porţi deschise. Băi voi vă daţi seama? Lumea intra să viziteze Biserica, era deschisă publicului. În ultimii ani am tot fost în Braşov şi nu am găsit o dată, o singură fking dată, Biserica Neagră deschisă publicului. Am fost uimită şi m-am filmat să mă vadă ai mei.

Trecem la peripeţii. Ne-am luat bilete de întors cu personalul de la 18.20. Am mers pe ieftineală, cupoanele erau de data aceasta cu noi ce putea să meargă rău? Dăcât că nu ne-am uitat şi cât face trenul, vreo 4 ore. Apăi eu, nu m-am uitat pe tabelul cu autobuze la programul de weekend, eu m-am uitat moţ la programul de luni-vineri şi uite aşa, am stat ca pe ghimpi după autobuzul de 17.58, ceva de vis.

Urcăm în tren, jale. Geamurile erau blocate, prize nema, de curăţenie sau wc-uri îmi e şi teamă să mai amintesc. Hmm, asta îmi aminteşte de drumul spre Cluj hehe. După ce că facea aproape 4 ore până la Bucale, noi aveam gogoşi la pachet cu noi, să se bucure şi alţii de delicatese, că deh, suntem două scumpe.

Noroc că m-a trimis V în reculegere, fix ca un cuplu în care bărbatul o dă în bară şi femeia îl trimite să vorbească cu naşul, să facă piaţa, să nu ştiu, să ceva încât să repare greşeala :)) Am găsit locuri într-un alt vagon unde se deschideau geamurile şi duse am fost. Între timp s-a urcat un tip care părea încă afectat de Untold (btw ce bărbat eşti mă dacă bei bere cu lămâie, păi ori bere ori limonadă?) şi cum am ajuns în Bucureşti, jbang mare furtună.

Zisese Busu că plouă da nici chiar aşa. Funny thing, ne echipasem cu veste, umbrele, hanorace, că domne plouă la Braşov. Ei aş, ne-am topiiit! Da lasă că au fost bune când am ajuns în Bucureşti.

Gata, ce mai vrei să citeşti? Fuguţa în gară, ia trenul spre Braşov şi bucură-te de o zi departe de Bucureşti. Nu mai sparge banii în cluburi de fiţe.