Fiți pe fază săptămâna aceasta!

Săptămâna aceasta se întâmplă chestii faine rău de tot. The big shiiiiiet fiind faptul că se pun în vânzare primele abonamente la Neversea aka. Untold de Constanța.

Cronologic, avem:

  • Marți -11 aprilie @Impact Hub are loc cea de-a șasea ediție 1stEP. Evenimentul poartă semnătura BOS și  veți avea sesiune de storytelling de la șase antreprenori de succes. Nebunia începe la 18.30 așa că fuguța la înscrieri aici;
  • Miercuri – 12 aprilie se pun în vânzare abonamentele pentru festivalul de pe malul Mării Negre. Neversea este fratele constănțean al Untoldului și se va ține în perioada 7-9 iulie. Tatăl meu mi-a spus acum câteva săptămâni de un Untold la Constanța, că așa a auzit el la știri. Am crezut sincer că e vreo știre tâmpită de pe burtieră, când naiba să ai timp să organizezi un festival în genul Untold? Ete că avuseră timp. La ora 18.00 fiți pe fază căci  prima tranșă de bilete va costa 200 de lei.  Le achiziționați de aici și dacă v-ați luat deja bilete la Untold, la Neversea o să vă coste doar 150 de lei. Cât de fain e asta, no?!
  • Bonus, după ce veți tot da refresh la pagina celor de la Neversea, mergței în Expirat la Lansare Gojira & Planet H feat. Nosfe – Brațe și Piept;
  • Joi – 13 aprilie Delia concertează la Hard Rock Cafe. Concertul începe la 21.30 și cred că imediat după, Delia mai pleacă într-o vacnață :))
  • Vineri -14 aprilie este The rooftop hidden party #7 la Pura Vida Sky Bar. În mod normal nu aș promova astfel de eveniment, dar o fac pentru că mă amuză. Pe voi nu vă amuză toate aceste evenimente intitulate hidden/ secret party, dar event-ul este public? :))

În weekend nu știu ce se petrece, dar fac update vineri seară la articol dacă apare ceva 😀

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.