Fapte bune

În luna aprilie, m-am decis ca lunar să completez o listă de fapte bune. Am completat formularul pentru cei 2%, am adoptat copăcei și acum am certificat de adopție pentru ei, iar 1 iunie vine cu o oportunitate de a face bine multor copilași. 😀

Este primul an în care ne bucurăm de ziua de 1 iunie ca zi liberă. Acest lucru este posibil datorită inițiativei unor agneții care s-au gândit la părinții care vor să participe la serbările copiilor, ori pur și simplu să petreacă ziua alături de ei. Mai multe pe acest subiect aflați aici.

Cu toate astea, există acei copii care nu se pot bucura la fel de această zi. Tocmai de aceea, Copacul cu haine organizează pe 1 iunie o strângere de hăinuțe pentru cei care nu au.

Numărul de oameni dornici să doneze este impresionant. An de an, trebuie să caute o locație mai mare, camioane mai multe, ca să fie siguri că sunt pregătiți pentru donații. Din păcate anul acesta nu sunt în țară de 1 iunie, iar hăinuțele le-am dat deja la o altă strângere prin iarnă. Dar, poate voi aveți haine care v-au rămas mici. Haine pe care nu ați apucat să le purtați. Lucruri care la voi în casă stau degeaba și de care alții s-ar putea bucura. Pagina evenimentului este aceasta. Întâlnirea se dă înainte de ora prânzului în parcul Cișmigiu și sunteți rugați să treceți pe cutii dacă sunt haine de fete/băieți.

Mai jos aveți detalii despre cei care vor beneficia de donațiile voastre:

Acțiunea va fi dedicată copiilor din comuna Tărtășești (Dâmbovița), Casei Lidia din Domnești și Afterschool-ului din Clinceni (centru comunitar). Mulți dintre copiii din Tărtășești fac parte din Asociația Club Sportiv Tărtășești, pe care îl coordonează un om ce scoate de multe ori bani din buzunar pentru echipamente/competiții – Dumitru Mușat. Copiii participă la tot felul de concursuri și unii dintre ei se întorc acasă chiar și cu medalii (de aur).

Totodată, strângem produse de igienă (pastă de dinți, periuțe de dinți, săpun, dero, șampon, gel de duș, hârtie igienică, șervețele) pentru copiii de la Asociația „Ana și Copiii”, necesare în taberele în care merg în această vară.