De ce trebuie să ne spună niște botoxate că suntem frumoase?

Știm cu toții. Lumea e rea. Veață e greu, nu toți poate. Adică nu toți își permit operații estetice. Există un trend printre duduițe care dom’le vor ele să le facă pe femei să se simtă bine în pielea lor. Brandurile le susțin, se fac campanii, apar tag-uri ad-hoc pe Instagram și mamă ce inițiativă de lăudat.

corina bleah.

Foarte frumos că vreți să ne amintiți că oamenii sunt frumoși fără filtre. Foarte frumos că vedetele se implică în astfel de campanii, că ele au impact, ele au reach. Băi da să îmi vină o botoxată să îmi spună că trebuie să mă accept așa cum sunt, fără filtre, fără make-up… mi se ridică părul de pe mâini.

Cum pana mea, veniți voi, cu buzele injectate, cu bărbia ascuțită, cu pomeții modificați, cu fruntea descrețită de bisturiu, cu rinoplastia mamei ei care v-a transformat mirositorul în ceva prea subțire și prea cârn care se potrivește doar prințeselor Disney…veniți voi să ne învățați să fim frumoase?! Cu botox peste tot frate? M-am uitat la poză și nu știam cine dracu e după atâtea operații. Am citit că botox acela e o toxină…presupun că e toxină naturală, altfel nu îmi explic.

Îmi vine să vărs. De ce? Fiindcă duduițele astea se promovează drept frumoase cu accent pe NATURALE. Lora, Alina Ceușan și nu știu cine e a treia, dar la ea se vede de la o poștă că e machiată, unde mama naibii sunteți naturale? Sunteți frumoase, da. Frumoase de pic și doamne, ce mi-ar plăcea să am și eu așa un năsuc finuț, dar nu îl am. Dacă vreodată mă voi decide să îl obțin cu ajutorul bisturiului nu aș avea atâta tupeu încât să îmi pun #naturalgirlssquad frățiweaaar!

Eu mă consider frumoasă și nu am nevoie de validarea nimănui. Însă chestia asta trebuie uneori construită. Dacă aveam probabil 8-9 ani acum și vedeam astfel de poze, păi cred că plângeam non-stop. V-am spus că mai întâi intră nasul meu în încăpere și abia apoi eu. De asta mă irită astfel de inițiative curajoase. Mă enervează fiindcă riscul ca niște copilași să creadă că astea sunt standardele de atins pentru a te considera frumos/frumoasă e al dracului de mare!!

Mă întreb ca proasta, când le-or crește odraslele acestor dudui care îndrăznesc să se numească naturale și că se iubesc așa cum sunt (cu operații) ce le vor spune? ,,Tu copile trebuie să te iubești așa cum ești, ce dacă ai o ureche mai clăpăugă și bârna strâmbă? Mami și/a făcut 15 operații ca să scape, dar nuuu, tu tre să te iubești așa cum ești, te învăț eu!”

Sunt și dudui foarte frumoase și chiar naturale *sper* cu aceste tag-uri. Eu una am vrut să îmi exprim indignarea. Consider că pentru a te numi frumoasă e nevoie și de o doză de încredere. Apăi dacă tu lași un complex să te macine și îl estompezi, ori îl faci să dispară de tot, nu știu cât te mai poți promova drept un om cu tare multă încredere în corpul său. Există și operații necesare. Spre exemplu Antonia, care după atâtea nașteri a fost nevoită să se opereze. Perfect normal și încurajez așa ceva. Dar să îți mutilezi mecla și apoi să te apuci să înveți oamenii despre naturalețe, frumusețe și acceptare e ca și când te duci la nutriționist să îți spună ce să mănânci, dar nutriționistul are vreo 180 de kg….

P.S.  Poza aceasta mi se pare de un milion de ori mai potrivită Corniuța 😀 0016-corina-bud_lg2-gallery-2