De ce cumpăr haine de pe aliexpress

cumpărături online

Borseta cu care merg la festivaluri este comandată de pe aliexpress. Hanoracul cu Pikachu, puloverul cu Adventure Time și alte produse, pe toate le-am comandat pe aliexpress.

V-am mai povestit despre această oază chinezească de produse ieftine cu livrare îngreuntă de Poșta Română. Doar că dacă data trecută vă povesteam despre oamenii care sunt predispuși să își ia țeapă pe un astfel de site, astăzi vreau să vă povestesc despre oamenii care aleg să profite de cei care nu se informează, ori pur și simplu sunt prea comozi să își comande singuri.

Zilele trecute am văzut un costum de baie care îmi părea foarte cunoscut:

View this post on Instagram

💥Body Rose‼️ Comanda acum‼️

A post shared by LAKSHMI SHOP (@lakshmi_beautyshop) on

Un costum de baie/ body care se vindea la prețul de 140 de lei. Aparent este un model vechi și nu îl mai au pe stoc. L-am căutat acolo unde țineam minte că l-am mai văzut. Unde credeți? Pe aliexpress la prețul de 9.89 dolari!!!!  Iar poza este identică!

Am mai găsit aceeași poză urcată de 5 ori. Probabil este postată de mai multe ori:

1

2

3

4 – Aici îl avem la reducere: 160 de lei în loc de 220. Repet, 220 de lei pentru un produs care pe aliexpress costă sub 10 dolari și free shipping!

5

Sunt și poze cu acest costum purtat încât să vedem că măcar arată bine și nu e doar o poză random, doar că nu le pot posta căci sunt prea revealing. Nu am nimic cu tipa care se ocupă de acest magazin, doar că mi se pare o exagerare a prețului de nedescris. Plus că folosește aceeași poză over and over again, maxim adaugă un filtru. Pentru mine personal, dacă rămâneau doar pozele cu manechinele purtând costumul era perfect. Doar că nu e singura poză de pe acel profil a cărei sursă nu este precizată.

Ce mă deranjează pe mine este că plătiți de 4 ori prețul unei cârpe. Știu că se spune că prost e ăla care dă, nu ăla care cere, dar nu așa se fac afacerile. Poate că de fapt şi cei care vând pe aliexpress îl iau la rândul lor de altundeva. Ori poate acest magazin online ştie de unde să comande încât să arate bine hainele. Dacă le merge treaba bravo lor, dar mai bravo ție dacă ți-l comanzi direct de pe ali şi economiseşti.

Acum câțiva ani am mai prins un magazin online care vindea blugi de pe aliexpress și folosea aceleași poze. Când am lăsat un comentariu public cu link-ul către produs am primit block și eu și oamenii care au încercat să fie de partea mea.

Aşa că repet, în acest caz există măcar poze cu diferite fete purtând produsele ca să vă dați seama de instagramabilitatea lor 😁