Dar cu ce vă deranjează domnu’ Chestor?

Vorbeam zilele trecute cu o prietenă despre acest articol, în care este citat Victor Rebenciug cu următoarele:

,,Cu ce te împiedică pe tine, care te consideri om normal, căsătoria legală între doi bărbaţi sau două femei?”

Cred cu tărie că susținătorii fmailiei tradiționale vor învinge. Nici UK nu a crezut că e posibiă ieșirea din UE și uite că e. Cred că nici polonezele nu se așteptau să se aprobe interzicerea avortului, dar tot s-a întâmplat.

Totuși, nu înțeleg de unde această scârbă a românului? Spun a românului, căci noi strânserăm 3 milioane de semnături fiindcă vrem filme porno doar cu lezbi, nu și cu gay.

În mintea unora, dacă ești gay, te duci și la altul și îi impui să fie gay. Nu dragii mei, asta fac credincioșii, nu personaele gay. Cu ce te doare pe tine că e x gay? Ba chiar îți face un serviciu. Nu îți fură femeia domnule! Sau poate…ai și tu bucurii la Gicu, dar nu recunoști? Ah, nu? Atunci? Care e problema? Te obligă să te uiți când fac ei ,,iubire” ? Am auzit expresia asta la radio și mi s-a părut atâââât de penibilo-pudico-proastăăăă :))

Ok, 3 meleoane de români nu îi suportă pe gay. Dar știți ce nu mai înțeleg?

Nici pe țigani nu îi suferă românul.

Nici pe bozgori.

Dar pentru a le îngrădi lor unor drepturi, pentru a-i discrimina, nu cerem schimbarea Constituției.

Nici pe Olivia Steer nu o suferă lumea, dar nu s-au strâns 3 milioane de semnături ca să nu mai apară la TV, ori în online și să promoveze nevaccinarea. Normal că nu, din respect pentru bărbatul ei, suntem băieți buni.

Ne deranjează multe pe noi, dar cumva, doar unde își bagă nasul preafericitul se și iau măsuri.

De citit: http://kitschmix.com/science-proves-homophobia-means-youre-probably-gay/

P.S. Știți ce ar face totuși această situație dreaptă? Băi după ce se interzice încă o dată, căsătoria între persoane de același sex, să fie amendați toți ăia de votează. De ce? Fiindcă la istoric au cu siguranță niște foarfece 😀