Dacă voi vă înțelegeți…asta e tot ce contează!

Asta auzi de la familie, prieteni, de la orice om cu capul pe umeri care știe să nu îi poți dicta cuiva, pe cine să iubească.

Atâta timp cât voi vă înțelegeți mamă, nu contează:

-vârsta;

-statutul social;

-înălțimea;

-greutatea;

-școlile absolvite;

-ce crede soacra…sau vecinul;

-culoarea;

-salariul;

-religia;

-orientarea sexuală.

Ba contează. În mintea majorității, toate aceste lucruri, contează.

În general, m-am îndrăgostit de băieți mai mici decât mine și am fost judecată datorită acestui fapt.

În perioada liceului îmi plăcea de un tip, căruia evident, nu am avut atunci curajul să îi spun. Am ajuns amândoi la facultate până ne-am destăinuit sentimentele. Eram de religii diferite. De fapt, eu momentan, nu mă declar ca aparținând vreunei religii. Încă sunt în căutări. Am fost refuzată, tipul intentând motivul religiei. Ai râs? Sincer da, e nițel de râs. Te gândești că mi-am luat-o grav, dar ce povestesc este real. Sunt situații reale, astfel de lucruri se întâmplă. Cadrul idilic ar fi fost ca eu să accept să trec la religia lui. Argumentul său fiind că până și simplul fapt că s-a îndrăgostit de mine, reprezintă un păcat în religia sa. I-am spus că îl admir pentru credința sa, dar nu cred că cineva care te iubește aka. vreo divinitate, ți-ar spune de cine ai voie și de cine nu să te îndrăgostești.

Suntem ipocriți. Suntem ipocriți și nu recunoaștem. Visăm la o mare iubire, dar am da cu seen unui băiat fiindcă e mai mic de înălțime.

Suntem duși cu pluta. Suntem duși cu pluta căci simțim nevoia unei extra reglementări a ceva deja interzis în țara noastră. Conform Codului Civil:

Art. 259 Căsătoria

(1) Căsătoria este uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, încheiată în condiţiile legii.

Adicătelea, persoanele de același sex nu se pot căsători dpdv legal și nu pot adopta, adică nu pot forma o familie în condițiile legii. Nu este nevoie de modificarea Constituției pentru asta.

Suntem proști. Suntem atât de proști încât credem că dacă nu le dăm voie cuplurilor de același sex să se considere familii, oamenii nu vor mai fi gay. Se vor speria de noua Constituție și gata, s-a rezolvat această ,,boală”…

Felicitări România! Ai îngrădit dreptul la iubire!

P.S. Pe 20 mai, are loc Marșul Diversității.