La ce festivaluri merg anul acesta

Festivaluri 2019
Poza realizata de Marius Calin in cadrul Untold 2018

Pentru vara lui 2019 am făcut deja lista cu festivalurile la care voi merge. De data aceasta sunt mai puține, princaplul motiv fiind faptul că Electric Castle coincide cu concertul Bon Jovi din Piața Constituției.

Afinitatea mea pentru festivaluri a început prin 2016. În acea vară am fost pentru prima oară la un festival (mai mult trasă de mânecă de către o prietenă) și tot atunci a început și dragostea mea pentru concerte. În fiecare vară de atunci, am încercat tot posibilul să combin pasiunea cu concediile mele și să bifez cât mai multe festivaluri. Momentan nu am ajuns la un festival peste hotare, dar este în plan.

NOISE *

Am fost la prima ediție Noise, iar anul acesta se repetă distracția. Noise este acel festival în mijlocul naturii la care te bucuri de aerul curat și de noroi. Atmosfera a fost minunată, iar oamenii tare călduroși, în ciuda ploii. Abia aștept ediția de anul acesta, mai ales fiindcă deși este un festival încă la început de drum, se bucură de un line-up asemănător cu cel al festivalurilor mari. Dacă nu mă credeți, comparați posterele Noise cu cele de la Untold și Neversea de anul trecut și veți regăsi o mare parte dintre artiști. Anul acesta intenționăm să prelungim concediul NOISE pentru o tură prin Brașov și împrejurimi, așa că așteptați-vă la tone de poze pe Instagram.

*Festivalul NOISE nu are din păcate parte de o a doua ediție.

Vezi cum a fost la NOISE în 2018.

NEVERSEA

Chit că nu este festivalul meu favorit, Neversea este unic. Un fel de Untold la malul mării, dar la care tot nu scapi de temperaturile joase din timpul nopții. Nu eram sigură dacă ajung la Neversea anul acesta, dar de când am auzit că vine G-Eazy…mă duc chit pentru o zi! Anul trecut intenționam să zbor la Londra special pentru un concert de-al său, dar uite că până la urmă vine pe plaiurile mioritice. Mai trebuie să vină 21 Pilots în România și o să mă declar cea mai fericită. Bine, dacă am câștiga și Eurovisionul ar fi și mai și…

Vezi cum a fost la NEVERSEA în 2017.

Vezi cum a fost la NEVERSEA în 2018.

Festivaluri 2019
Poză realizată de Marius Calin în cadrul Untold 2018

UNTOLD

Din 2016 încoace, Untold a devenit festivalul meu de suflet. Îmi cumpăr abonament din primul moment în care se pun în vânzare. Este un festival atât de complex încât nu mai am nevoie să mă gândesc măcar la line-up. Deși pe o parte dintre artiști deja i-am văzut, ori îi voi revedea la alte festivaluri în aceeași vară, atmosfera și toate acele activări interesante se întâmplă doar la Untold. În plus de asta, Clujul e un oraș tare fain și încerc să profit în fiecare vară să desopăr tot mai mult din el. Oamenii sunt drăguți și amabili și este foarte frumos de vizitat în zilele în care nu încerci să îți revii după o noapte lungă cu Armin.

Vezi cum a fost la UNTOLD în 2016.

Vezi cum a fost la UNTOLD în 2017.

Vezi cum a fost la UNTOLD în 2018.

SUMMER WELL

Summer Well este festivalul la care chiar te simți ca într-un concediu bine meritat. Dacă de la celelalte te întorci cu bătături în talpă, nopți nedormite și mult prea mult fast food consumat, după Summer Well te întorci plin de energie pozitivă. La doar câțiva kilometri de București, domeniul Ștyrbei găzduiește un festival care te duce cu gândul la vremurile flower power. Atmosfera este relaxantă, nimeni nu aleargă să prindă loc la o scenă sau la alta, iar peisajul este superb. Recomand să luați totuși un Autan cu voi, just in case.

Vezi cum a fost la SUMMER WELL în 2017.

Vezi cum a fost la SUMMER WELL în 2018.

Cam acestea sunt festivalurile la care voi semna condica de prezență în vara lui 2019. Dacă vor apărea modificări, acest articol v-a suferi ceva updates. Până atunci, voi ce planuri aveți pentru vara aceasta?