Ce simţi când arunci toca

Pe 30 mai am avut ceremonia de absolvire. Credeţi că am plâns? Hell no, am fredonat fuck this shit i’m out în timp ce mă coceam în acea robă infectă.

De-a lungul anişorilor de viaţă pe Terra, am participat ca absolventă sau în calitate de aruncătoare de priviri, la 4 astfel de ceremonii. Adicătelea sunt sătulă de poze, toace, pupincurisme şi cred că şi de lacrimi. Ce gică contra sunt, căci am plâns de am murit când am temrinat liceul.

Acuş că am temrinat facultatea, nu ştiu pe care uşă să ies mai repede. Aici intervine un factor destul de important, cel mai important, factorul uman! A se subînţelege vă rog cât de tristă sunt că nu va mai trebui să văd nişte moace.

Ce vrea autorul să spună totuşi cu această postare? Vreau să  spun că de cele mai multe ori, ceremonia de absolvire e doar o adunare generală în care ne prefacem că nu îi mai purtăm pică profului care ne-a stricat media şi clar prietenia cu colega de bancă de a luat notă mai mare în teza la mate va dura pe veci!

Fiind un omuleţ fără viaţă ce stă desutle ore pe facebook, tot văd poze de la absolvire şi texte lacrimogene despre cum a mai trecut o etapă din viaţa lui x, ce emoţionant, aproape că îmi vine să iau cu pâine.

Aşadar, ce simţi când arunci nenorocita aia de tocă?

  1. Libertateeeee, eternitateeee! Doar în teorie că încă mai ai examene de dat fraiere!
  2. Ai în sfârşit timp liber! (asta doar după examene, şi după admitere, şi după vamă, şi după angajare, btw v-aţi scos cazierul?)
  3. Nu va mai trebui să suporţi mofturile blondei ăleia tâmpite! (come on, toţi cred că avem o colegă blondă care ne scoate din pepeni şi vrem să îi scoatem ochişorii)
  4. Gata cu lupta cu sistemul învechit şi profesori  care îţi fac zile fripte (just kidding, stai să îţi iei diploma boss, căci durează)
  5. Faci  o introspecţie a banilor cheltuiţi. Cu banii daţi pe nenorocita asta de robă, pe flori pentru profe şi bal, te spărgeai în vamă zile bune. Damn!
  6. Cel mai important, ai acel feeling de gata frate, sunt pregătit/ă pentru viaţă! Trebuie să ajungă o diplomă care mă va ajuta în parcusul meu profesional. Toate teoremele alea, toceala şi orele de somn pierdute mă vor ajuta! Hell no!

A sosit momentul să vă spun felicitări că aţi supravieţuit şi succes dacă aveţi de gând să continuaţi cu şcoala. Stresul apare indiferent cât nu ne-am dori acest lucru. Vă recomand 3în 1, seriale şi cât mai multă detaşare. Sistemul nu merită nervii voştri. Sistemul nu prea face ceva pentru voi. Poate doar vă căleşte să vă obişnuiţi cu oameni naşpa şi să alegeţi între revolă sau taci şi înghite.

Succes la examene şi hai în vamă! 😀 Şi pe funal urlă Ari:

imma-show-you-how-to-gra.jpg

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.