Ce să NU faci la prima întâlnire

Odată cu primăvara începe parcă goana după cineva cu care să ieşi să te giugiuleşti în parc. În caz că te ia îndrăgosteala şi trebuie să te pregăteşti pentru prima, sau pentru primele întâlniri(eu abia găsesc Coca-Cola Vanilla, nu ştiu cum reuşiti voi să obţineţi atâtea date-uri), sunt aici să vă ajut. Loveless MD este alter ego-ul meu care vă dă vouă, duduiţelor, sfaturi pentru întâlniri, despărţiri, divorţuri şi parastase.

Dacă eram băiat, altfel stăteau lucrurile. Ridicam niţel în slăvi femeia şi îmi dădeau duduiţele share la articol ceva de speriat.(*cough* Radu F. Constantinescu/JurnalulunuiAdam *cough*) În lipsa de cohones, apelăm la ironie.

Aşadar, ce să nu faci la pima întâlnire?

NU  vă ţineţi de mână

NU îl săruţi şi nu îl laşi nici pe el să te sărute

NU faceţi sex

NU îl omori (dacă e legitimă apărare e ok)

NU îl prezinţi părinţilor

NU te căsătoreşti cu el

Şi acum cea mai importantă parte, pe care dacă nu o respecţi cu sfinţenie, ceva grav se va întâmpla diseară la 00:00!! NU, dar NU cumva să îndrăzneşti să îţi baţi capul cu ce să faci şi ce să nu faci în aşa hal. Fă un duş, oleacă deodorant, zâmbetul la tine şi have fun!

Ok, asta nu înseamnă că Loveless MD vă recomandă să vă reproduceţi la prima întâlnire în public, să vă prindă gaborii şi să plătiţi amenda. Găsiţi un loc ferit şi asiguraţi-vă că aveţi bani să creşteţi copilaşul. DAR, cine mama naibii a venit cu tâmpeniile de genul  nu fă aia sau ailaltă? Păi cine oare? Tot femeile! Suntem incredibile! Singurele fiinţe care vor comenta că l-ai sărutat pe Gigel la prima întâlnire vor fi Gigicele! Nu Gigeii! Absolut TOT ce faci va fi analizat şi întors pe toate părţile de către duduiţe. Nu o să piardă Gigel o noapte de WOW/DOTA/LOL cu remuşcări că ţi-a dăruit ale lui buze la prima întâlnire.

Acum probabil te gândeşti, ok sărutul ca sărutul, dar cum fată sex la prima întâlnire? Şi deja fredonezi ,,FE-TE-LOR, să nu cedaţi din prima seară!” 

Draga mea,

Dacă Gigel îţi vrea doar trupuşorul (şi Gigica poate să vrea doar asta, de ce să facem discriminare?) şi pleacă imediat după ce-l obţine, ghici ce? O să plece şi după o noapte şi după x luni.

Aşa că ieşiţi, distraţi-vă şi ziceţi-mi şi mie ce altceva discuţi cu un tip în afară de anime, marvel şi seriale? 😀