Ce necazuri ne-ar aduce aprobarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex

Dragi concetăţeni, trăim vremuri disperate. Ştiu că sunteţi ocupaţi cu alegerile, vă frământaţi mânuţele dacă să avem sau nu femeie la capitală şi împărţiţi pliante pe  la metrou (unde apropo, chiar dacă plouă nu ai voie să împarţi).

Aţi văzut mai mult ca sigur ştirea că au fost duse la Parlament cutii cu milioane de semnături care cer modificarea Constituţiei, mai exact, să fie strict precizat că o familie e formată din femeie şi bărbat, să nu fie interpretări, căsătoria între oameni de acelaşi sex strict interzisă dragii mei. În calitate de om cu credinţă şi frică de Dumnezeu, eu ştiu foarte bine că Domnul ne interzice clar să ne căsătorim cu persoane de acelaşi sex. La fel ca şi sexul înainte de nuntă, masturbarea, ori sexul ca act înfăptuit pentru a satisface nevoile trupeşti şi nu pe cele ale Domnului, adicătelea turnarea de plozi că de aia ne-a făcut să ne înmulţim, să ne îndobitocim, să poluăm planeta, să o distrugem şi să ne rugăm la El pentru salvare. Din toată enumeraţia asta recunosc, ne mai scăpăm pe ici pe colo, suntem oameni, toţi păcătuim. Dar ţinem post de Paşti, punem un acatist la Biserică, îi spunem la Popa sub patrafir ce am făcut şi Dumnezeu ne aşteaptă în Împărăţia Sa.

DAR, căsătoria între persoane de acelaşi sex este un păcat capital! Nu vă imaginaţi câtă căinţa este necesară iertării unui astfel de păcat! Ăia de agumentează că mulţi popi sunt gay sunt nişte păgâni, nu le daţi crezare! Ce dacă Iisus a petrecut mult timp din deşert doar cu bărbaţi? Ce dacă Iuda l-a sărutat pe Iisus? Nu ieşim din cuvântul Domnului  care nu permite înmormântarea creştinească a unui copil nebotezat şi-l trimite în iad (Piei drace de păcătos, ce dacă a murit la naştere? De păcătos ce era i-a luat Dumnezeu zilele)

11403256_860228417359914_4649549440074940179_n

Ca să înţeleagă şi cei necredincioşi ce s-ar alege de ţărişoara noastră daca am accepta căsătoria între persoanele de…nu, nu, dacă doar am accepta că anumiţi oameni se îndrăgostesc de cei de acelaşi sex:

  1. Odraslele noastre ar învăţa că iubirea schimbă tot. (BOR trebuie să se sesizeze aici căci Andra ne cam minte în piesa ei)
  2. Ar creşte numărul copiilor adoptaţi. Aşa ceva? Nu domnule, avem nevoie de copilaşi cerşetori. Suntem un popor de oameni milostivi, noi întoarcem nu doar celalt obraz ci şi cealaltă bucă când vine vorba de bătaie.
  3. Mai mulţi bani la bugetul statului. Nunţi, botezuri, cumetrii, tăieri de moţ, practic s-ar dubla cuplurile căsătorite din ţară. Asta ar genera mulţi bani, dar pe care nu îi dorim, decât dacă merg la BOR.
  4. Nu ne-ar mai fi ruşine să fim noi înşine! Nu ne-am mai ascunde de teama a ce vor spune alţii, am fi la naiba, fericiţi cu ceea ce suntem. Imposibil, îmi curg ochii când citesc, blasfemie totală! Cum să nu ne fie ruşine? E mare păcat. Milostivi, supuşi şi proşti, aşa trebuie să fim!
  5. Multe cupluri de heterosexuali s-ar destrăma căci li s-ar da liber partenerilor să fugă după adevărata lor iubire. Voi nu realizaţi? Cum li s-ar spune că sunt liberi să se căsătorească, câtă lume şi-ar părăsi căminul? Mai bine trăim în minciună, în ruşine şi ne rugăm să nu ne prindă soţul în pat cu vecina de la 5 că doar ai chemat-o să jucaţi bridge ce naiba.
  6. Am da dovadă că ne-am destupat niţeluş la minte.

Dragii mei, dacă nu aţi realizat până acum, acest articol este un pamflet.

Doresc să închei spunând că dacă îţi e teamă, sau scârbă de iubirea dintre doi oameni (nu specific sexul căci nu contează, chiar nu contează) ghici ce, înseamnă că eşti scârbit de modul în care ai fost adus pe lume. Homosexualii nu te vor obliga să fi de-al lor, ei nu sunt Martorii lui Iehova. Nu îţi vor îndobitoci copilul, ei nu sunt Biserica. Nu îţi vor tăia aripile şi îţi vor asculta opiniile, căci ei nu sunt profesori. 

Să îţi iubeşti aproapele nu e păcat. Să îl judeci, da, da este. Nu vă cere nimeni să fiţi gay. Vi se cere doar să acceptaţi că anumiţi oameni sunt gay. Suntem departe de traiul în armonie, e vorba strict de acceptare.

P.S. Am auzit nişte mămici spunând că dacă am accepta căsătoria într gay toată lumea ar fi gay, că ar învăţa copilaşii lor că aşa e bine. Eu zic că dacă al tău copil, făcut de tine, sânge din sângele tău, se dovedeşte a fi gay, s-ar putea ca undeva prin tinereţea ta să fi avut nişte bucurii la colega din cameră de cămin. Oh dar stai, clar ar semăna cu ta-su, căci tot ce  e mai rău de la el moştenit! 😀