Ce drăguți sunt oamenii de la Chopstix 🍜

Duminică – 18 iunie 2017

Una bucată Andreea cu stomacul gol, dar mintea plină de ,,te-ai îngrășat, ai făcut burtă, ce dracu mănânci acum?”

Eram în Park Lake, unde după ce că e super aglomerat la mâncare, mai au și cam tot ce îmi place mie în materie de fast food. Nu știu dacă au și Dristor, dar dacă nu, ăla e singurul care lipsește.

Mi-am luat o porție de noodles cu legume de la Chopstix. Nu că aș fi vreun nutriționist, dar m-am gândit că mai bine zic pas la hamburgeri o perioadă. Mă duc la masă cu a mea cutiuță călâie. Nu o să înțeleg niciodată de ce mâncarea asiatică low budget e călâie.

Iau două-trei îmbucături și dau de niște ciuperci cam mari. Mă uit nițel prin cutiuță, băi cam multe ciupeci, hai mai bine să le evit să nu mi se facă rău. După alte câteva îmbucături, băi tot de ciuperci dau! Gata, le dau la o parte. Am adunat cu fuculița (da, mănânc cu furculița) ciupercile și le-am pus în tavă. Am adunat ditai maldărul de ciuperci după cum puteți vedea în poza de mai jos:19359242_1356415614407856_456839394_o

Ce vedeți în poză, sunt doar o parte din ciupercile din acea cutiuță. Restul mâncasem, ori lăsasem în cutie. M-am super enervat căci eu iubesc orezul, noodles, pachețelele de primăvară și nu voiam să dau apă la moară oamenilor care fug de acest gen de mâncare. Am trimis poza pe Facebook celor de la Chopstix, căci am considerat că degeaba merg la cel care mi-a preluat comanda. Era clar că și dacă îmi dădea altă porție, tot plină de ciuperci ar fi fost.

Le-am recomandat să schime denumirea de Noodles cu legume în Ciuperci cu ceva, probabil Ciuperci cu cutie :))  Mi se dusese tot zen-ul pe ziua aia. Era duminică, ploua de rupea afară, făcusem shopping mai mult decât anticipasem, dulciurile pe care le consum după 12 noaptea începeau să se depună și acum asta: CIUPERCI! Mie îmi plac ciupercile, dar nu așa multe și la o temperatură ceva mai ridicată.

Luni seară am primit un telefon și mi s-a spus că voi primi o comandă gratuită de la Chopstix și să le comunic adresa. Mi-am ales de pe site o porție mică de orez, un mix de aperitive și o prăjitură cu răvaș. Oare trebuia să fiu nesi și să cer mai multe? Eh, eu am comandat în ideea că reîncălzesc și iau a doua zi la muncă :))

După ce am spus ce vreau, mă sună altcineva de la Chopstix și aflu că mai devreme vorbisem cu managerul, Seara, am primit minunăția de comandă. Am zis că e ok ora 21 și la 20:45 m-a sunat tipul cu livrarea să își ceară scuze că a ajuns mai devreme. Băieți buni ăștia de la Chopstix, n-ai ce zice.

Două lucruri vreau totuși să adaug după aceasta experiență:

  1. Mulțumesc că mi-ați răspuns și mulțumesc pentru gestul frumos, dar sper din tot sufletul că modificați cantitatea de ciuperci din meniu;
  2. Domnul manager a zis de două ori vă rog să îmi trimeteți adresa.

Atât. Zi faină să aveți și fie ca zeii vechi și noi să vă aducă doar mâncare bună.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.