Am câștigat un premiu #Nemira și vreau să îl împart cu voi ❤️ 1st Giveaway!

Librăria Nemira de pe Magheru s-a reinventat și au organizat un concurs pe Facebook, oferind câștigătorului un voucher în valoare de 100 de lei. Surprize, surprize, eu am câștigat!

Am făcut un dans penibil la muncă, m-am făcut nițel de râs, dar rareori câștig ceva, iar de data aceasta premiul îmi surâdea maxim. Sunt cărți pe care nu mi le cumpăr căci au prețuri cam piperate și prefer să vânez reduceri, sau dacă fac parte dintr-o serie, aștept să apară mai multe, în speranța că va scădea prețul la primele volume.

Ieri am fost la librărie, însă îmi făcusem temele de acasă. O carte pentru mine, una pentru iubitul meu și una pe care să o ofer cadou unui cititor/ unei cititoare. Mi-am ales Sabia de sticlă, al doilea volum din seria Regina roșie de Victoria Aveyard, iubitul meu și-a ales o carte inspirată dintr-un joc dacă nu mă înșel, cu un titlu al naibii de subtil, E greu să fii zeu și am mai ales pentru mine o cărticică despre duelurile francezilor. Niciodată nu strică o doză de istorie, nu? Aș mai fi luat, dar luna trecută am depășit limita de  o carte cumpărată, așa că am ales să nu trec de pragul de 100 de lei.

Ultima carte, adică cea pe care vreau să o ofer cadou este intitulată: 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română.  La mine dragostea trece pin stomac, dar sunt sigură că am printre urmăritorii blogului romantici incurabili. Cartea înglobează între ale sale coperți minunate, cele mai frumoase, romanticoase și cheesy poezii scrise de autori români. Sper ca cel/cea care va câștiga, să o citească cu drag și să se bucure de iubire în toate formele ei posibile!

16113325_10210592284380021_1304500011962470145_o

🌟🌟🌟🌟🌟Așadar, primul meu giveaway începe ACUM! 🌟🌟🌟🌟🌟

Nu vreau să fiu enervantă, așa că nu vă cer share. Poate vă înscrieți la mai multe concursuri și nu vreau să vă aglomerez news feed-ul, că știu cum e să îți zică prietenii că postezi prea mult :)) So, ce e de făcut?

 

GIVEAWAY ÎNCHIS!!

  1. Trebuie să urmăriți acest blog. Aveți în dreapta un buton de follow pe care vă rog să îl apăsați, asta dacă nu ați făcut-o deja;
  2. Să dați like paginii de Facebook a blogului. Click aici,  dar poate ați dat deja like;
  3. Să dați like paginii Librăriei Nemira. Click aici, eh și aici dădurăți deja?
  4. Lăsați un comentariu în care să îmi spuneți ce vreți voi legat de iubire. Când ați auzit ultima oară ,,te iubesc”, pe cine iubiți cel mai mult, sau ce anume iubiți mai mult. Poate nu iubiți nimic și nu credeți în așa ceva, scrieți asta. Orice vă trece vouă prin cap despre iubire 😀

*Când lăsați un comentariu, vi se cere obligatoriu un nume și o adresă de mail. Adresa de mail mă ajută pe mine să verific dacă ați dat follow blog-ului, iar dacă numele vostru diferă de cel de pe Facebook, vă rog să îmi specificați.

Ultima zi a concursului este 9 mai, iar pe 10 voi apela la random.org pentru a alege câștigătoarea, sau câștigătorul (știu că vrei să-i oferi iubitei cartea hihi). Voi anunța pe Facebook, îți voi scrie în privat, voi face tot ce pot să te găsesc, nu îți cer să îmi răspunzi în maxim 12 ore cu toate datele din buletin :)) Și dacă nu ești din București ca să ne putem întâlni să îți înmânez premiul, no worries! Voi trimite cartea prin poștă.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.