Campaniile bine gândite

Nu suport paginile sponsored de pe Facebook/ Instagram. Pe Youtube îmi doresc să treacă mai repede cele 3 secunde pentru a da skip ad. Sunt momente în care las totuși reclama să rulezee. Astfel sprijin omul care îmi oferă mie content. Dar se întâmplă să și băloșesc la reclame, fie ele în format video, ori text. *Mă refer la campaniile bine gândite, nu la pozele cu gogoși.

Ajung uneori chiar să cumpăr produsele recoamndate și realizez că reclama poate nu e chiar atât de rea…

Am de la prieteni, două articole al naibii de bine gândite! Le-am adăugat la favorite și vreau acum să le împărtățesc cu voi.  Sunt foarte bune dacă doriți inspirație pentru promovarea unui brand, ori vreți să urmăriți bloguri mișto.

Primul articol e de la Ramona Constantinescu:

http://www.gustverde.ro/2017/09/in-loc-sa-iei-magneziu-ca-sa-ti-treaca_3.html

Articolul este despre un model de aspirator de la Hoover. Nu m-aș fi gândit niciodată la asta. Deși aflu abia al final acest aspect, realizez că se potrivește cu articolul și chiar m-a pus pe gânduri. Avem nevoie acasă de un aspirator nou! Culmea este că am descoperit între timp că mai intrasem pe acest blog. Nu pot spune că e ceva ce aș urmări cu drag, căci restul articolelor sunt despre femeia modernă, puternică, bla bla. Dar ete că unele îmi plac. Sper să nu mă apuc de citit *jurnale* între timp…

Al doilea articol mi-a fost recomandat de Marius, care mereu îmi bate obrazul că nu îl menționez :)) Articolul vine de la Daily Cotcodac:

Incredibilele aventuri ale unui salariu foarte mic

Aici am râs. Am râs de cât de mult m-am regăsit și sunt sigură că muți alții au simțit asta. Din nou, abia la final m-am prins, însă de data aceasta nu mai pare atât de surprinzătoare asocierea. Foarte bun articolul și vă recomand cu căldură să răsfoiți mai multe. Acest blog a intrat clar în lista de favorite. Majoritatea bloggerilor vor trece genul acesta de articole într-o categorie aparte inittulată campanii/promo, etc. Așa se întâmplă și pe acest blog și veți observa probabil un număr măricel de astfel de articole. Nu vă panicați, căci asta nu înseamnă că sunt de evitat. Sunt articole foarte bune, amuzante și convingătoare.

Țin să aduag una în format video și pe beauty. În general, campaniile de beauty sunt greu de digerat, pare totul forțat, nu ai idee dacă să crezi acel beauty-guru sau nu. Clar nu e cazul când vine vorba de Andreea Balaban și am curajul să spun că are cele mai bine gândite campanii din sfera de beauty românească. Enjoy!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.