Business în toaletă

Clădirea în care lucrez are 4 etaje. La parter îți faci cumpărăturile în piață sau la mega image, ori aștepți să ieși la pensie până ajunge liftul.

Etajele 1, 2 și 4 sunt dedicate micilor comercianți. În clădire poți să faci chestii precum:

-radiologie dentară;

-medicina muncii;

-tăiere de moț, nunți, parastase, cumetrii;

-reîncărcare cartușe imprimantă:

-cumpărare blănuri;

-zărit pe cine naiba e Cristina Spătaru

-închiriat spațiu pentru sediul social al firmei tale

și multe altele.

La etajul la care lucrez, se întâmplă să fie și sediul postului a7 TV. Nu știu de când e, al cui e, dacă toată lumea îl prinde, dar e acolo și zilnic trec pe lângă frigiderul lor.

Cum mergeam eu astăzi țanțoșă spre toaletă, știind că am ajuns mai devreme și  aveam timp să mă uite Dumniezău acolo, zăresc o duduie aranjată. Perlată, coafată, cu telefonul în mufă și bolborosind cuvinte pompoase. Eh, are o discuție privată, nimic neobișnuit. Poate se desparte de iubi și a considerat că în toaletă e un spațiu ceva mai intim.

După ce eu și alte făpturi duc la bun sfârșit nevoile fiziologice, ne îndreptăm spre lavoar pentru a ne spăla mânuțele, a ne pudra nasul, holbat în oglindă, chestii femeiești. Stând fix lângă ea, normal că am auzit convorbirea. Nu  se despărțea de iubi și nu era nicio o discuție mega intimă. Ea solicita prin telefon prezența unui domn într-o emisiune. Adicătelea s-a prezentat, a dat detalii despre postul TV și emisiunea pe care o modereaza dintr-o fkin toaletă comună!

Imaginați-vă o tipă dichisită expectorând despre implicarea în promovarea businessurilor mici, că ce plăcere i-ar face să îl aibă în platou, în timp ce noi restul…tragem apa!

Pe moment m-am simțit prost. Ia uite băi sărăcuța, aici s-a găsit și ea. Nici nu m-am uscat pe mâini de teamă să nu îi perturb persuasiunea. Între timp, mai vine o femeie și asta săraca la fel de derutată. Deja nu prea mai era loc în baie, că deh remunerație mică. Ce face duduia mea? În timp ce își continua monologul scos din cărți, dă drumul la robinet de parcă se pregătea de îmbăierea de la hotel. Mă mir că nu avea și o bath bomb ascunsă prin vreo mărgea.

Mă așteptam ca la auzul closetului, robinetelor și scurgerii de mă înțelegeți, să se retragă din toaletă ca să își continue convorbirea. Nope.

Mă întreb serios ce făcea duduia dacă în timp ce vorbea cu acel domn, din toaletă s-ar fi auzit mare pleosc? Ori ar fi început vreo diaree acută, sau poate chiar vomă? Uneori nici eu nu știu de ce gândesc anumite lucruri…

Aveam o altă poveste mai scurtă și mai funny despre jucăriile de la Mc, dar am mințit că eram blocată în trafic când eram la casa de marcat…