Bravo Andreea, te-ai mutat!

Salutări de pe noul tărâm de baștină online!

De ce această schimbare?

Când am pornit pe acest drum, care surprinzător nu este pavat cu plăcuțe galbene, nu m-am gândit că mă voi ține de treabă. Nu m-am gândit că voi avea 2 gap years în care să mă bucur de concerte, festivaluri, conferințe și călătorii. Nu m-am gândit nici că mii de oameni vor citi despre sechelele cu care am rămas după terminarea liceului.

Fiindcă nu am gândit prea mult situația și am acționat instinctiv, când am ales numele blogului a fost o glumiță. Știți cu toții despre serialul longeviv, în care au murit o parte din actori de bătrânețe și care pare să fie de vârstă cu Iliescu. Numele de Young and NOT so Restless a pornit de la idea că sunt timidă. Roșesc precum un rac în anumite situații, dar lucrez la comportamentul meu și mă bucur de viață în stilul meu…liniștit și lazy.

Fiind un nume lung, greu de reținut și ușor de confundat, m-am gândit să îl schimb și să trec pe domeniu.ro
Inițial, voiam alpaca.ro fiindcă mi-am cumpărat o rainbow alpaca de la Comic Con și de atunci așa m-a trecut Marius în telefon) Plus că aveam în minte o poză cu alpaca în față la Apaca ) Dar acel domeniu nu este valabil și nu știu câtă lume ar fi înțeles glumița cu Apaca.

A doua variantă a apărut fiindcă vorbesc foarte mult singură. Mă felicit, ori mă cert când fac ceva. Când o dau în bară, îmi scapă ceva, dărâm, stric…îmi spun: Bravo Andreea! Asta a pornit probabil și de la plăcerea mea nevinovată de a urmări Bravo, ai stil. Fiindcă nu am stil, mai bine zic doar Bravo Andreea! Pentru că am tot spus Bravo Andreea la fiecare boacănă făcută la Untold și fiindcă a trebuit să mă suporte 24/7 timp de 5 zile, Marius a preluat și el această vorbă și când râde de mine îmi spune #bravoandreea. Așa a luat naștere noul domeniu!

Bravo Andreea, te-ai mutat ,,la casă nouă”!