Anul 2020 și dorul de festivaluri

dorul de festivaluri

Dorul de festivaluri este mare. După cum știți, festivalurile de muzică nu au mai avut loc în 2020, iar în luna august cred că am ajuns să le simțim cu adevărat lipsa. Dacă în luna februarie consideram că până în august totul va fi bine, în luna mai deja știam că va mai dura cel puțin un an până voi ajunge la un festival.

Eu mă număr printre acei oameni care obosesc destul de ușor (condiție fizică 0) și nici nu prea pierd nopțile. Acestea sunt motivele principale pentru care chiar dacă îmi place să merg la festivaluri, asta nu înseamnă că stăteam până la răsărit.

Anul 2020 mi-a amintit cât de norocoși suntem că avem acces la astfel de evenimente și că ar trebui ca pe viitor (sper eu apropiat) să ajung să mă bucur și mai mult de ceea ce experimentez.

Dorul de festivaluri în 2020

Anul 2020 a ajuns deja în luna 8 și este unul dintre cele mai ciudate pe care le-am trăit cu toții. Nici eu nu știu unde s-au dus lunile, nici eu nu am învățat noi skill-uri în izolare, dar măcar am bifat o duzină de filme și seriale de pe Netflix.

Cât despre festivaluri, simt că le duc dorul din ce în ce mai tare și abia aștept să trăiesc din nou experiența Neversea, Untold, Electric Castle, Summer Well și orice alt concert din București și din țară!

Din fericire, am putut să mă întorc în timp prin party-ul de pe zoom difuzat și pe PRO TV în perioada izolării, dar și prin livestream-urile din 30 iulie – 2 august, perioadă în care UNTOLD 2020 trebuia să aibă loc.

În încheiere, scriu acestea rânduri pentru versiunea mea din viitor. Abia aștept să mă întorc al festivaluri, să îi ascult pe 21 Pilots live și să admir răsăritul în timp ce Armin mixează pe fundal.