Aniversare Dacia Plant + Concert Phoenix

Cred că și voi sunteți iubitori de ceaiuri și încercați pe cât posibil să înlocuiți pliculețele cu plante. Știu că este mai complicat și necesită mai mult timp, dar merită, căci gustul nu se compară.

Dacia Plant este un producător care ne încântă cu produse 100% naturale. Partea mișto este că ei (față de alții) nici nu au prețuri mari. Totul a început în 2002, din nevoia de a arăta că produsele naturale sunt benefice organismului. Suplimentele folosite sunt produse într-o fabrică de lângă Brașov și tot acolo va avea loc și concertul aniversar.

Concert în fabrică? Nu, nu, nu…mă refer că o să fie concert în Brașov. Acum face sens, nu? Pe 2 iulie, în Piața Sfatului din Brașov, Dacia Plant sărbătorește 15 ani de activitate și cu această ocazie vă invită la un concert la care aveți acces gratuit. Momentan singurul nume anunțat din line-up (ca să fim trendy) este trupa Phoenix. Băieții de la Phoenix se pot lăuda deja cu zeci de ani de activitate și poate e un semn că la fel de longevivi vor și cei de la Dacia Plant să fie. Stați cu ochii pe pagina evenimentului pentru detalii.

Ce ziceți? Dăm o tură la Brașov? Promit că ne oprim și la Glaze Haze să luăm o gogoașă.

Până ne satisfacem pofta de gogoși, voi ce produse cumpărați de la Dacia Plant?  Când merg în supermarket îmi place să iau ceaiuri (lavandă și mușețel) de la ei fiindcă au un preț foarte bun și ambalaj minimalist. Știați că pueți comanda și online? Eu habar nu aveam! Aveți aici link către site-ul lor și în dreapta sus veți găsi butonul care vă duce la selecția de produse. Livrarea este gratuită pentru comenzile peste 120 de lei și aveți un voucher de 15% dacă vă abonați la newsletter.