And the winner is…

Vă povesteam acum ceva timp că am câștigat un voucher de la editura Nemira. Voucher-ul în valoare de 100 de lei, l-am folosit în librăria redeschisă de pe Magheru.

Am decis să împart premiul cu voi și una dintre cărți a fost 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, pe care o ofer unui cititor/unei cititoare. Nu v-am cerut share, poate trebuia s-o fac, dar nu am vrut să oblig pe nimeni să își umple news-feed-ul cu articolul meu. Au fost 9 înscrieri, așa că pentru voi eu zic că asta e o bucurie. Mai multe șanse de câștig :)) Eu una dacă văd un concurs pe fb cu mii de înscrieri, nici nu mai încerc, căci mă demoralizează.

Așadar, sfântul random. org a ales:

Capture

Al doilea comentariu este dat de Lauryka Maria Buruiana. Congrats! Știu sigur că ți-am mai văzut numele prin comentarii și mă tare bucur pentru tine 😀 Te voi contacta în privat și te rog să îmi scuzi activitatea de stalking, dar văd că ești din București sooo o să fie ușor să îți ofer cartea.

Capture2 Vă mulțumesc pentru înscrieri. Promit să mai fac și știți vorba aia…puțini da buni? Eh, lasă că ne facem noi mari :)) Continuați să citiți tot ce vă place. Să vă faceți vă rog timp să citiți șiiii voi reveni curând cu o recenzie a cărții pe care o dau cadou.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.