Am fost la ORGANO Coffee Break aka. Reuniunea Madgeariştilor

Vă povesteam eu în articolul anterior, despre LinkedIn, de cum îţi creezi contacte din diferite domenii de la care în orice clipă poţi avea de câştigat. Nu mă refer neapărat material, ci cunoştinţe, poţi creea legături, prietenii de ce nu? Sau în cazul meu, să te simţi din nou ca la 18 ani alături de tineri frumoşi şi inteligenţi.
Am fost invitată de Theodora, la o degustare de ceai/cafea într-un concept tare drăgălaş intitulat -coffee break-. 

Promotorii acestui business în România fiind oameni cu slujbe normale, dar care se implică şi în această afacere cu cafea. Eu am venit ca o floricică, nu o ştiam decât pe Teo din poza de pe LinkedIn, m-am şi rătăcit oleacă pe la Amzei, tipic mie.
Am ajuns la Ritual Bistro Cafe, ne-am prezentat fiecare şi m-am simţit ca la o întrunire a alcoolicilor anonimi cu faze de genul ,,Bună Andreea! Şi noi suntem ca tine” 😀

Anyway, ce e ORGANO că până la urmă de aia am fost şi chemată, să aflu despre ei.

Untitled.png

Ce am aflat eu? Această companie, promovează o adevărată colecţie de cafea, ceaiuri şi ciocolată caldă din ingrediente organice. Au cafea neagră pentru morăcănoşii dimineţii, caffe latte pentru cei care nu sar peste masa de prânz, caffe mocha pentru cei ce preferă dulciurile şi ciocolată caldă şi ceai verde/roşu pentru cei care spun pas cafelei.

Ce spun ei?

,,ORGANO  este o companie de marketing de rețea globală, a cărei misiune este să împărtășească lumii întregi cunoștințele pe care le deține cu privire la Ganoderma. Viziunea companiei este aceea de a ajuta oamenii să își îmbunătățească viața și să atingă noi niveluri de prosperitate și de echilibru prin intermediul oportunității și produselor oferite. În doar cinci ani, viziunea noastră a ajutat milioane de oameni din întreaga lume. Produsele sunt concepute pentru a se potrivi oricărui stil de viață și sunt îmbunătățite cu ingrediente pe bază de plante care datează din China antică și care au fost venerate sute de ani la scară largă, dar care, înainte de ORGANO™, nu erau cunoscute în afara Asiei de Est. Una dintre misiunile principale ale ORGANO™ este să împărtășească la nivel global cunoștințele cu privire la aceste ingrediente speciale.”

Eu nu sunt băutoare de cafea, dar aş bea ceai în orice moment. Dacă aş putea înlocui oxigenul cu ceiaul, aş face-o. Partea interesantă este că această cafea se laudă a avea efecte benefice organismului. Am gustat şi cafea şi ceai şi nu aveau gustul la care mă aşteptam. Ceaiul verde nu a fost amar, iar cafeaua nu a fost tare, nici apoasă şi nici nu mă doare stomacul. 😀

Consumatorii acestei cafele spun că nu au probleme cu tensiunea şi dorm precum bebeluşii chiar dacă au consumat chiar şi trei cafele într-o zi. Cât de tare e asta?

Vă spun eu ce e mai tare de atât. Să ajungi într-o sală în care jumătate dintre invitaţi sunt madgearişti. Eu am terminat CEVM şi am o dragoste profundă pentru acest liceu. Când va veni vremea înscrierilor la liceu voi povesti de ce să vă convingeţi fraţii sau odraslele să meargă acolo.

Proaspăt absolvenţi, generaţii de prin 2003 şi chiar şi actuali elevi, cu toţii, din pură întâmplare în aceeaşi sală, la acelaşi coffee break. Despre ORGANO şi oportunităţile de a face şi ceva bănuţi şi de a călătorii spre destinaţii exotice voi afla mai multe sâmbătă. (O să fie fun, o să mă duc echipată gata de Color Run la o întrunire cu antreprenori, poate mă pictez cu nişte cafea pe faţă să fac impresie).

Coffe break-ul  a fost o excelentă metodă de socializare. La un moment dat se spărsese gaşca şi noi, madgeariştii, ne pierduserăm în poveşti (e greu să te abţii să nu povesteşti de personaje precum Gogoloi sau Darmond). Oh şi foarte important, am cunoscut-o pe Diana. Elevă în clasa a 12a în Madgearu, la turism, care are şi un blog. Eu chiar acum îmi bag niţel nasul în blog-ul ei şi chiar îmi place stilul în care scrie. Ştiţi de ce? Fiindcă amândouă scriem din acelaşi motiv: aici ne aruncăm frustrările.

Profitaţi de orice şansă ca să socializaţi cu oamenii care vi se aseamănă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.