Adunate

#BLP20

Mi se întâmplă tot mai des în ultimul timp să am o idee, dar să uit să o notez. Pentru mine asta e nenorocire căci înseamnă că nu am ce să scriu pe blog, ori poate doar vreau să povestesc cuiva și nu îmi mai vin cuvintele necesare în minte.

Tocmai de aceea, astăzi am să arunc tot ce nu am apucat/ am uitat/ am amânat să scriu, de aici și numele de adunate.

În primul rând, m-am apucat de cursul de Comunicare și PR la Atelierele IlbahMomentan îmi place cum decurg lucrurile, am colegi faini și deja am predat prima temă. În ianuarie voi da examenul și voi reveni cu detalii despre întreaga experiență.

În al doilea rând, mi-am dat demisia. Nu, nu mă apuc de vlogging :)) Doar că a sosit momentul să încerc altceva și mă bucur că am găsit curajul de a face o schimbare (mică ce-i drept). A fost un sentiment tare ciudat când mi-am prezentat cererea de demisie. Pe de o parte cântam fuck this shit i’m out, iar pe de altă parte mă întrebam dacă nu cumva mai bine rămân unde m-am obișnuit. Doar că am ajuns la concluzia că un job e fix ca o relație. Trebuie să îți placă ceea ce faci și să ai planuri de viitor.

Connections – Live your digital passion by Telekom

Am fost la un workshop din cadrul acestei conferințe, mai exact la cel ținut de Marian Ionescu – From brief to campaign.

Singura mea colaborare cu un brand ar fi cea din cadrul campaniei #LikeYourself by Nivea. Consider că indiferent cât de mici sunt pașii pe care îi fac în acest domeniu, este important să particip la conferințe, workshop-uri și tot felul de evenimente în cadrul cărora să pot învăța de la profesioniști și de la oameni pe care îi admir.

Ce am reținut?

  • postează conținut pe toate platformele pentru a ajunge la mai mulți oameni din comunitate și pentru a putea crește așteptările finaciare;
  • ia mereu în calcul ce are de câștigat audiența, nu doar tu;
  • integrarea brandului în mod natural, dar respectând brief-ul;
  • nu face spam pe grupuri.
Cum a fost la #BLP20?

Pe Facebook și Instagram am postat deja fotografii de la ediția cu numărul 20 a Bloggers Lan Party. Mi-a plăcut foarte mult fiindcă am făcut cunoștință cu un joc nou pentru mine. Am fost în ambele zile doar în camera cu Just Dance 2019 și am dansat! Nici  mie nu îmi vine să cred, ba chiar am plecat cu premii acasă.

M-am distrat, pentru ore în șir am uitat de iadul alb de afară și m-am revăzut cu oameni dragi. Eu le povestesc mereu cunoștințelor despre acest lan party și îi invit cu drag, mai ales fiindcă aici am cunoscut oameni pe care acum îi numesc prieteni din toată inima.

A doua ediție #ÎnvațăSocialMediaCuSabina

Pe 28 noiembrie are loc a doua ediție #ÎnvațăSocialMediaCuSabina care îi va avea ca invitați pe Ionești. Te poți înscrie aici pentru a participa la eveniment, intrarea este gratuită.