5 youtuberi pe care să îi urmărești pentru o zi bună

Youtube

M-am gândit la câțiva youtuberi pe care îi urmăresc pentru a-mi ridica moralul, ori pentru a mă amuza. Sunt din categorii total diferite și nu sunt doar fete cu tutoriale de machiaj. Credeți-mă pe cuvânt, nu doar fetele caută astfel de tutoriale.

TheOdd1sOut

James face un fel de #storytime sub formă de animații. Nu sunt sigură că îl chemă James, dar îl vom numi astfel căci se ptorivește. Alter ego-ul său este un omuleț Michelin fără colăcei și cu voce haioasă. În clipurile mai vechi se simte nițel teama de a vorbi cu publicul (chit că e virtual), dar cu timpul a devenit mult mai sigur pe el și i s-a schimbat intonația. Clipurile sale sunt foarte haioase și dacă nu mă credeți, vă spun că are 4.6 milioane de abonați!

Safiya Nygaard

Nu aș spune că are neapărat un canal de beauty. Ce face ea e mai degrabă testare dusă la extrem. În timp ce majoritatea tipelor vor face swatch la un ruj primit și îl vor purta o zi, Safiya și-ar pune toate rujurile în blender pentru a obține o singură culoare pe care să o poarte 7 zile la rând. S-ar putea să mă înșel, dar cred că ea a creat seria The Internet Made Me Buy It. Dacă vă veți uita la clipurile ei vă avertizez de pe acum că veți vedea multe haine…ciudățele. De exemplu, a dat 700 de dolari pe o jachetă de denim cu mânecile până la glezne. Yep, that’s what Safiya does.

Ashley Marie ASMR

Aici s-ar putea să nu nimeresc pe toată lumea, ori poate sunt eu singura tembelă care are nevoie de ASMR pentru a adormi. Voiam să vă recomand un tip care face clipuri ASMR, dar mă gândesc că lumea ar fi reticentă. Așa că v-o recomand pe Ashley, o puștoaică (cel puțin așa pare) care e pe Youtube de 1 an și are 29k abonați. That highlight tho’.

Cheyenne Barton

Pe Cheyenne am descoperit-o într-o dimineață, când căutam inspirație pentru bullet journal. Ce face ea este puțin diferit. Spread-ul ei este format din poze, pasaje din cărți, astfel încât transofrmă totul într-o operă de artă. În clipurile ei vorbește despre anxietate, poezie și planuri de viitor. Mă bucur că am descoperit-o și chiar e altceva față de ce am mai întâlnit pe Youtube.

Simon & Martina

Simon și Martina sunt un cuplu de canadieni stabiliți în Japonia. Am început să îi urmăresc prin 2009, când locuiau în Seoul. Predau engleză și în timpul lor liber făceau recenzii pentru clipurile kpop. Deveniseră foarte cunoscuți printre fanii acestui gen și au ajuns să țină și interviuri, să meargă la emisiuni, concerte, etc. Pe lângă sfaturile utile despre viața în Asia, au clipuri amuzante despre șocul cultural, iar Martina abordează și o parte ceva mai sensibilă. Ea suferă de durere cronică și este un exemplu de om care deși are o problemă gravă, nu se dă bătut. Să nu vă sperie frezele lor tembele, ori stilul vestimentar 😀