Planuri de weekend #10

Vineri 13 

Pentru mine vinerea aproape că nu există. Sunt atât de entuziasmată că vine weekend-ul încât în fiecare vineri aduc parcă toată energia de care aș fi avut nevoie în restul săptămânii. Este ziua în care mă gândesc la ce somn dulce mă așteaptă și cât de mult voi mânca.

Seminar AIESEC

Astăzi de la ora 18, AIESEC organizează un seminar despre relaționare și comunicare eficientă. Eu am avut norocul să învăț și să pun în practică încă din perioada liceului concepte precum comunicare activă, ascultare eficientă, etc. La prima vedere, pot părea aberații, dar vă pot ajuta enorm în relațiile interumane. Plus că este minunat când găsiți mai mulți oameni care pun preț pe exprimare, limabjul trupului și diplomație. Recomand cu căldură orice eveniemnt marca AIESEC și sper ca paritcipanții să învețe chestii faine. Toată nebunia are loc la West Gate Campus.

Degustare ciocolată

Poate vreți să începeți weekend-ul cu dreptul și ce altceva să vă doriți, dacă nu o degustare de ciocolată? Mâine puteți degusta deliciile de la Leonidas de pe Strada Doamnei. Ciocolata lor? Divină! Vă țin pumnii să nu fie coadă 🙁

Alergăm ca Naruto prin Herăstrău

Când mă uitam eu la Naruto, părinții își făceau griji că nu mă maturizez, că sunt prea mare pentru ,,desene” și ce naiba pot învăța din ele. Acum, oameni de toate vârstele se întâlnesc să alerge în poziții dubioase. Parcă tot evenimentul în care unii strigau Naruto și alții Sasuke suna mai mișto, nu?Kids, nu așa se aleargă!

Seara e party cu cocalari și pițipoance la Kitsch Museum. Am să las asta aici și eu cred că e destul :))

13-15 Octombrie International Tattoo Convention

Se ține la Crystal Palace Ballrooms și deși nu am ajuns niciodată pe acolo, aștept cu nerăbdare pozele. Îmi plac tauajele, dar mă sperie durerea și când văd un om cu multe tatuaje/piercing-uri mă gândesc doar la maxilare încordate, sânge, vene în relief, sudoare, roșeață…Și uite de aia nu îmi fac tatuaj! Cuz I is a chicken! Pentru mai multe detalii vă las pagina evenimentului. 

Also, duminică este ultima zi în care puteți admira lucrările Marinelei Iepan la Milu Cafe.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.