10 artiști pe care trebuie să îi vezi neapărat într-un concert live

Nu sunt vreo expertă când vine vorba de muzică, dar îmi place să merg la concerte. Am învățat că artiștii pentru care ți-ai da salariul să îi vezi te vor dezamăgi, în timp ce te vor uimi cei despre care nu ai habar ce naiba cântă.  Am făcut o listă cu 10 artiști pe care i-am văzut live. 10 artiști underrated, ori de la care nu mă așteptam să aibă un show care să îmi placă.

O să încep cu 3 artiști care nu au nevoie de explicații:

  1. Deliric/CTC
  2. Subcarpați/Argatu/CCSE
  3. Dub FX

Artiști care m-au surprins:

  1. Faithless – Untold 2016, am rămas uimită, damage total. Nu m-am declarat niciodată fana lor, dar au fost cea mai plăcută surpriză a festivalului. Sper din tot sufletul să îi revăd;
  2. Dua Lipa – Nu mă topeam după tipa aceasta. Eram chiar un omuleț care nu prea înțelegea de ce lumea o adoră. După ce am văzut-o anul acesta la Neversea, m-am îndrăgostit iremediabil! Deși nu a venit cu dansatori, artificii sau cine știe ce vocalize, simpla ei prezență a umplut scena. Are o voce minunată, este energică, frumoasă de pici și îți dă o stare de bine;
  3. Jason Derulo – Văzut tot la Neversea, adept al summer maneluțelor, merită pentru show-ul oferit. Conceptul, modul în care împachetează povestea sa de artist este cringy af, dar face show. Merită, merită, merită!
  4. Kristian Naim aka. Hodor – Văzut la Untold 2016. Nu aveam eu habar că este dj, dar simplul fapt că a unit în jurul scenei fani GOT și oameni care nu au văzut nici un episod pe mine m-a dat pe spate.

Artiști pe care mi-am dorit să îi ascult live și nu regret că am dat banii pe bilete:

  1. Bosquito – Am scris despre concertul lor aici.
  2. Queen + Adam Lambert – Și despre ei am scris aici.

În ultimă instanță, trec în listă niște artiști al căror show nu știu să-l explic. Doar mergeți la un concert Șatra, pls. Vibe-ul de acolo e demențial și nu am mai văzut altundeva așa ceva. Mergeți fără vreo așteptare, cu calm și lăsați-vă absorbiți de ce se întâmplă în jurul vostru. Eventual încercați să ajungeți la concerte unde nu au voie minori pentru a vă bucura de experiență.

  1. Șatra BENZ

Gata! Dacă faceți calculul ies 10. I-ați ascultat live? Vă plac? Nu îi suportați? :))

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.