Ziua mea

Ăsta e momentul (târzior) când le mulţumesc celor care şi-au rupt o bucată din timpul lor ca să îmi ureze….bullshit! Mulţam fain, dar haideţi să vorbim despre mine că doar a fost ziua mea ce naiba?

Vorbind serios acum, eu nu sunt în stare să îmi aduc aminte zile de naştere. Doamne ajută că s-a inventat facebook şi îmi apare când e ziua cuiva, dar chiar şi aşa uit! Nu e fain deloc când încerci să scoţi o scuză, sau te întrebi dacă să mai zici sau nu la mulţi ani abia a doua zi (been there, done that, twice this year) Bine, eu nu reţin numere de telefon, de interfon, sunt un exemplar speşăl.

Doresc să vă povestesc despre cum a decurs ziua asta cică minunată în care am împlinit 22 de ani şi care au fost pregătirile. Csf, m-am uitat la prea mult my super sweet 16 când eram mică şi acneeică.

Am făcut event pe fb, ca să îmi chem duduiţele la marea adunare. Ştiţi ce înseamnă să faci event pe fb pentru ziua ta de naştere? Însemană să verifici din două în două minute dacă nu cumva l-ai făcut public şi te trezeşti cu zeci de mii de oameni care dau going. Baiu nu e că dau going, dar doamne fere te trezeşti cu ei peste tine!

Hai să vedeţ’ cam cum arată când creez eu un event pe fb (kanker curat, dar sunt al naibii de recunoscătoare fb-ului şi lui Mihai Trăistariu for some reasons)

untitleduntitled2

Dimineaţă, mi-am călcat tricoul (şi m-am ars la deget fml, am rămas cu semn) cu I’m the party starter de la V şi m-am dus la muncă înzestrată cu pizza (doar pentru mine) şi ritter chocolaaate!! Şi am primit un superb ghivecel cu flori. (tufănici) Nu mă dau în vânt după flori, dar ălea simple, de câmp le zic eu, sunt adorabile! Genul ăla de flori care cresc în orice curte uitată, care apar pur şi simplu, sunt minunate!

Mica adunare a avut loc în Shift Pub (o locaţie cu poveste aş putea spune, lel) Nu voi comenta de preţuri, seriozitate sau servire. Decorul e minunat. iar mâncarea:

14595820_1109332959116124_5942177667756932085_n

Mi-am adunat preţioasele la o spagheată, un cidru de pere, o ceva, căci anul ăsta, am avut cred eu, cel mai mult nevoie de ele! Am avut nevoie de sfaturile lor, de îmbrăţişările lor, de îmbărbătarea lor, de observaţiile lor cu ,,eşti proastă/fraieră” ,,de ce ai făcut aşa ceva?” ,,eşti nebună” ,,nu te înveţi minte” ,,faci puşcărieeee”. Cu toţii avem nevoie de astfel de prietene, nu ?

Prietenele mele sunt geniale. Ele mă înţeleg că am momente când nu dau semne câteva zile, poate săptămâni, uneori chiar luni de zile, dar eu tot le iubesc şi nu am nevoie să le văd non-stop ca să ştiu că şi ele mă iubesc. Le ador fiindcă deşi nu mă văd cu ele foarte des, când ne vedem, începe interogatoriul. Nici nu vreau să îmi imaginez cât sughiţară anumite persoane. Sunt fix prietenele alea din filme, care se revăd la băută şi te descos de detalii despre fiinţa de sex opus din viaţa ta, nu pentru asta sunt prietenele?

Şi pentru că ştiu că mă citesc, doresc să le mulţumesc încă o dată. Sunteţi minunate şi fără voi, clar eram în puşcărie pentru corupere de minori :))

În încheiere, vreau să vă mulţumesc serios pentru urări. Am realizat că atunci când te gândeşti la ziua ta ca la o altă zi normală, micile gesturi ale celor din jur ajung să te impresioneze profund. M-am emoţionat când o mare parte dintre voi mi-aţi urat succes cu blog-ul. Pentru mine, toată treaba asta e un hobby pornit dintr-o joacă. Din nişte frustări ale unei tipe de 14 ani, care acum a crescut şi speră din tot sufleteţul să vă aducă un zâmbet în colţul gurii când o citiţi.

Zi faină tuturor!

P.S. Da, am primit cadouri minunate, dar nu suntem fashioniste să facem haul: ce am primit de ziua mea :))