Views pe spatele altora

Sunt uimită și fericită nevoie mare de atracția noilor generații față de creare de conținut video, editare, montaj, scenarii, etc. Nu mi se pare aiurea că tinerii petrec tot mai mult timp la calculator. Tehnologia evoluează, iar ei odată cu ea. Nu am nimic cu oamenii care fac content pe youtube sau cu vârsta lor. DAR SĂ LE UMPLU FIGIDERUL ĂLORA DE VOR SĂ FACĂ VIEWS PE SPATELE ALTORA!

Băi fraților, intru sho pe youtube să  caut o piesă. Ce îmi apare la recomandări? X youtuber comentează clipul pus de y youtuberiță. Apoi alții comentând ce au zis cei doi. Nu vreau să dau nume, căci aș face cred aceeași chestie. Nu, nu îmi convine și aș vrea să înceteze.  Dar nu mă apuc să mă filmez, sau să scriu despre cum nu îmi convine că x își pune iubita pe net, că y dă boost la live-uri pe youtube sau că z s-a certat cu prinți și se împarte tabăra vloggerilor în două. Mă doare undeva de certurile voastre! Plus că sunteți oameni. Oamenii se despart, se ceartă, poartă ranchiună, se înjură, unii or și minți, ce ne doare pe noi?

Sau mai sunt ăia care și-ar pune articolele oriunde. Eu nici măcar pe profilul meu nu le pun mereu, din simplul motiv că simt că aș fi agasantă. Am o pagină de fb a blogului și presupun că cine dă like (că nu oblig pe nimeni) nu sunt deranjați de postări. Și așa mi se pare că postez preaaaa mult. Voi încerca să mă limitez la share-uirea unui articol pe zi. Dar aici intervin și alți factori. Faptul că pozele au un reach mai mare, ori că mai vrei să și râzi nițel la două rânduri scrie în grabă în RATB, etc.

Pe pagina pentru festivalul Neversea își pusese una la comentarii articolul în care anunța line-up. I-o spus un tip că fără ea chiar nu știa de line-up. Băi nene…să îți promovezi articolul pe un grup/o pagină care tocmai dăduse informația aia mi se pare ireal.

Poate de aia cresc eu greu în views. Că nu mă promovez cu japca. Sau poate sciru prost. Am multe typos și deși acord timp destul blogului, nu e timp de calitate. Am de învățat multe, doar nu voi da vina pe ghinion, sau pe puștanii care au succes.

Revenind la Youtube, am crezut că dacă îmi fac alt cont și mă abonez la un număr micuț de oameni, nu o să îmi mai apară aberații la recomandări, căci mă săturasem de toți retarzii care comentau despre alții. Înțeleg că în unele situații grave îți spui părerea, vii cu argumente, da să faci un clip despre nimic, bazat pe niște zvonuri, sau pe niște idei ale tale de misogin infect, nu este ok!!

Cum fac să scap de recomandările din dreapta intitulate: ADEVĂRUL DESPRE ANDRA/RĂZVAN GOGAN/ SELLY ÎN PAT CU MAGDA/ XSEGA NE ÎNJURĂ PE TOȚI/ AM SUNAT LA 666 ??! CUM? Vreau să mă bucur de Youtube, nu să îmi scoată peri albi.

Pls help!