A trecut panica Balenei Albastre?

Cred că a trecut panica provocată de jocul Balena Albastră, că nu mai văd nimic legat de asta când pornesc televizorul. Pe semne CĂ CAmpania doamnei Firea a dat roade, sau ar trebui să mai zapez, să nu mă uit doar pe iDX și Travel.

Când vizita Firea nu știu ce școală, la știri se explica ,,domne școlile nu au ce să facă, fiindcă în timpul orelor e interzis să folosești telefonul, deci nu au acces la internet pentru a juca acel joc”. M-am prăpădit. Asta cică spuneau profesorii. Să spui așa ceva, e ca și când ca părinte ai spune ,,Nu am să îi vorbesc copilului meu despre sex, ceea ce înseamnă că nu va face sex.”

Dragi părinți (în cazul în care doamne fere ajunge vreun părinte pe aici) singurul motiv pentru care ar trebui să știți pe ce site-uri intră odrasla dumneavoastră, ar fi ca să vă asigurați că nu virusează naibii calculatorul. Adicătelea dacă vrea pornache explicați-i că mai bine pornhub, chestii cât de cât safe, să nu facă greșelile noastre cu descărcări dubioase de pe odc. Iar dacă se interesează de acel joc tembel, poate e pură cuiozitate. Plus că un copil are și el nevoie de intimitate, de prezumția de nevinovăție, să îi arăți că ai oleacă încredere în ei, să nu confundați comunicarea cu intergatoriile, etc.

Anyways, voiam doar să vă povestesc cum școlile stau cu mâinile în sân intentând nu știu  ce articole din regulament, pe care nici dracu nu îl respectă. GG Școli!

P.S. M-am apucat de 13 reasons why. Da, serialul acela care v-a prins pe toți. Momentan i am not impressed, dar povestea e mișto, subiectul este unul sensibil și zic eu că se potrivește cu toată această frică provocată de un joc.

Seară faină!