Tabăra de copii mari 2-4 septembrie

M-am uitat zilele trecute la filmul Pan (pentru Hugh Jackman ovio) şi cred că mi s-au dilatat pupilele la scena cu Pan zburând deasupra oraşului. Sunt un copil şi aşa voi râmâne multă vreme indiferent de ce va spune certificatul meu de naştere ori ridurile din jurul ochilor.

Tocmai de aceea, când am văzut articolul lui Ade (la ea găsesc cele mai mişto eventuri), despre o tabără de copii mari am zâmbit instantaneu. Ce-i drept, am mai povestit câtorva persoane şi s-au uitat strâmb la mine ,,Tabăra de copii mari? Realizezi cât de wrong sună doar din nume, nu?” Well, îmi pare rău că eu m-am gândit la o tabără pentru adulţi cu activităţi care să ne aminteascăde copilărie şi nu la pornhub.

13738088_936969246415278_4325982396791216007_o.jpg

Tabăra se va desfăşura în Eforie Sud şi sunt 400 de locuri disponibile. Vor fi jocuri, muzică la greu, foc de tabără, bătaie cu baloane cu apă, zone de relaxare şi handmade, de toate! E fix tabăra aia în care voiai să mergi când erai mic dar îţi era ruşine să îţi pui părinţii la cheltuială. Şi duuude, vin Vanotek !! My heart is gooone!

Biletele le puteţi procura de aici http://www.iabilet.ro/bilete-tabara-de-copii-mari-26013/ şi costă 450 de lei. În preţ sunt incluse cazarea şi transportul. Să nu uităm de dj, grafitti, biciclete, yoga şi alte nebunii ca să nu îţi mai pese de buletin. Căci ,,copilăria este inima tuturor vârstelor!”

Aşadar, cine vine cu mine la prima tabără dedicată adulţilor din Românica? 😀