Sfaturi de bun augur pentru el şi ea

Pentru el:

 1. Nu te dai la prietenele/sora/mama fostei. E de porc.
 2. Nu lucrezi la sală doar piept. Preferăm un tip fluffy în locul lui Andy Anderson. Long live ză fluffiness!
 3. Nu dai like la postări mai vechi de un an. Dând like la o chestie de acu nu ştiu câţi ani, porneşte în mintea noastră alarma! Dragul meu, dau share la o droaie de melodii, am selfie în fiecare oglindă şi mai dau şi check-in. Ca să dai like la ceva de amu câţiva ani ori ai dat scroll până ţi-a căzut mână, which is creepy af (atât de plictisit eşi? fă o mână de urs mai bine) ori mi-ai luat la puricat toate albumele. Come on, toţi facem asta, but you never press like! O să te credem disperat/ violator în serie.
 4. Nu îi spui că o placi pe facebook/într-un mesaj. Nici când îi spui că o iubeşti sau adio. Dacă vă vin greu cuvintele măcar băgaţi o îmbrăţişare şi înţelegem noi.
 5. Nu îi spui că nu îţi plac prietenele ei. Nici ele nu te plac pe tine.
 6. Nu faci scandal şi crize de gelozie că are prieteni buni de sex masculin. Când vrem să ne plângem avem prietene. Când nu ştim ce să facem şi vrem să ne punem în locul vostru, apelăm la băieţi dooh! Dacă prietenii tăi au alte intenţii welp guess what? Sunt de porc.
 7. Nu îi spui că se machiază prea mult. Voi vă jucaţi LOL, noi ne uităm la tutoriale de make-up. De ce nu a scos Allan Pease o carte fix aşa: De ce bărbaţii se joacă LOL şi femeile se uită la tutoriale de make-up? Machiajul e o artă şi trust me, investim mai mult în make-up decât în voi.
 8. Susţine-o în ceea ce face! O accepţi aşa cum e, cu gusturile ei groaznice în materie de muzică şi obsesia pentru haine. Ajut-o să aibă încredere în ea, să nu fie speriată şi să nu se lase călcată în picioare.
 9. Du-i mâncare, nu flori.
 10. Acceptă faptul că e femeie şi va avea reacţii exagerate pe care tu nu le vei înţelege. Mintea noastră este făcută în aşa fel încât să interpretăm TOT.

Pentru ea:

 1. Scrie-i tu prima. Cheamă-l la o bere. Spune-i că arată bine. Spune-i că îl placi şi că vrei să fiţi împreună. Nu mori, nu îţi scad gradele ma chérie*.
 2. Nu îi cere parole, nu îi umbla în mesaje, nu te ambala că iese cu x prietenă. Darling, cheating is so fucking easy. Dacă o face, a şters de mult mesajele şi duduiţa ştie între ce ore să nu îl caute ca să îţi arate telefonul făr’ de pată. Just trust him, ok?
 3. Nu fă crize că îţi răspunde sec sau greu, ori că nu ţi-a zis neaţa deşi e online de 30 de minute. Omul poate e la muncă, e la bere cu băieţii sau în meci, dacă joacă la ranked? Nu are timp de crizele tale. În timp ce tu transpiri toată la gândul că nu aţi mai vorbit de x ore (căci da, le numărăm) he doesn’t give a shit. Nu pentru că nu îi pasă, ci fiindcă habar nu are şi dacă îi spui i se va părea pueril, ceea ce chiar e.
 4. Nu îl pune să îţi cumpere haine, gentuţe, ceasuri, excursii. E iubitul tău nu puşculiţa fără fund (btw, şi noi ne uităm la fundul vostru). Cadourile se oferă din inimă nu la cerere. Mai bine ai amintiri frumoase cu el, toate acele brăţări scumpe nu îţi vor şterge lacrimile, daar poţi merge la amanet cu ele.
 5. Nu te superi pe prietenii lui fiindcă fac glume tâmpite. Aşa sunt ei. Iar când tu o să le laşi tovarăşul cu buza umflată tot glumiţele lor nesărate îl vor pune pe picioare.
 6. De ce ai pretenţii la pătrăţele când tu te-ai căsători dacă ai putea cu kfc-ul?
 7. Nu îi spune că nu îţi place de mama lui. Nici ea nu te place pe tine. Ailaltă era mai drăguţă. Dar stai chill, te va regreta și pe tine.
 8. Plăteşte tu nota from time to time. Scoate-l la al enşepelea film star wars, cumpără-i un joc pe care şi-l dorea pentru xbox.
 9. Nu te sinchisi cu combinezoane. Sunt o droaie de bani şi ei nu vor face niciodată distincția  între albastru, bleu şi turcoaz. Mai bine un sutien cu pokeball.
 10. Arată-i că îţi e bine lângă el. Nu te abţine din exprimat sentimente, nu sta precum Kristen Stewart. Nu lăsa concepţii tâmpite să îţi inunde mintea. Doar fiindcă îi arăţi cât de îndrăgostită eşti de el şi eşti fericită că pur şi simplu există, nu înseamnă că va pleca de lângă tine. Va pleca atunci când ceva nu va mai merge pentru el, sau pentru amândoi.