Piese de pus pe repeat #12

SONY DSC

Nu v-am mai recomandat de mult piese de pus pe repeat. Nici nu prea am mai ascultat muzică în ultimul timp, ori când ascultam nu era ceva wow.

Săptămâna aceasta în schimb, am ascultat ca obsedata 3 piese again & again & again și acestea suuuunt:

Piesa o știu de la un coleg. Este un cover lungit al piesei cântate de Ed Sheeran. Cu siugranță vă amintiți scena cu el din GOT când a apărut pentru câteva minute în primul episod al sezonului 7 în care cânta împreună cu acel grup de….mercenari i guess?

A doua piesă e destul de recentă. Sper că nu vă mai surprinde faptul că ascult Șatra Benz și implicit, muzica pe care  o produc membrii pentru carierele lor solo. NOSFE și Deli s-au unit pentru această piesă blanao și a ieșit bestial. Pentru oricine judecă acest gen, grupul Șatra, stilul vestimentar ori orice altceva adoră tinerii în ziua de astăzi vă las urmărotul vers de la Nosferatu:

Ce fac eu e artă și copiii-s responsabili de ce ascultă împreună cu ai lor părinți 

 

A treia e de la Diamante FMM și tot cu un membru Șatra. Cu aceasta recunosc că îmi e rușine. Nu mă dau în vânt după autotune, după Ruby, ori după versuri. Pur și simplu îmi place piesa și sper din tot sufletul că ai mei colegi nu se uită la ce am eu pe Youtube:))

  • Cam atât pentru azi. Fug acum că am nişte mici de înfulecat😂