Pedobear is ready for YouMeet Bucureşti 2016

photo

Aloha dragi prieteni stătători pe interneţ şi pierzători de vreme. Cei născuţi în era dinozaurilor ca şi subsemnata, îşi amintesc cu drag de începuturile vloggingului în România, nu? Vă mai amintiţi voi de tequila când abia se înţelegea ce zice, de Daniel Pîrvan şi Domnu’ Domnu’, ori de vremurile când skivo, alduts şi Alex Contraş activau pe youtube?

Sunt bătrână băi, dar tot mă uit cu drag şi îi urmăresc pe youtube pe nişte omuleţi care încă nu au ajuns la vârsta majoratului. Pentru mine, o nostalgică, şi pentru fanii care abia aşteaptă să îşi atingă idolii youtubăreşti s-or inventat fanmeetingurile.

Anul acesta, pe 27 august, pică sâmbăta, are loc la Romexpo cel mai mare fanmeeting cu youtuberi. O să îi vedem pe Max, Anca, Selly, Fraţii Muntenau, Exploit, White fkin coffee şi alţii de care nu am habar.

 14054919_1701534886766483_8581542482874814909_n

O să fie al naibii de fun. Am înţeles că o să fie şi haleală, beletul e 20 de lei şi vă puteţi lua chiar în ziua eventului şiii o să fie plin de minori, iei!

Am întrebat şi pe pagina eventului(btw e multă caterincă pe acolo) şi chiar cred că doar eu şi ăia de la pază vom fi trecuţi de mult de majorat. But who cares? Mie îmi place cum evoluează youtube în România şi chiar vreau să văd mai mulţti tineri care să adere la această nebunie. Eu urmăresc youtuberi români şi abia aştept să merg la You Meet. Ne vedem acolo?

P.S. Nu ştiu dacă vine Magda, dar eu sper la Alex Contraş. Sunt sigură că omuleţul e un fel de Ernest, priveşte mereu din umbră, buuuh!