Obsedată de Dua Lipa

++ am 26.08.2016 in Chemnitz (Sachsen) ++ Die britische Saengerin Dua Lipa singt am 26.8.2016 beim Konzert 'Stars for free' in der Arena Chemnitz.

În prima zi de Neversea, Dua Lipa lansa clipul pentru piesa New Rules. Am auzit prima dată piesa live și m-a dat pe spate. Dua Lipa este foarte foarte foarte foarte frumoasă. Încă ceva: e foarte frumoasă!

Revenind la clip, New Rules prezintă situațiile prin care trec fetele după o despărțire. Un grup de fete care în loc să plângă sau să se bârfească între ele, transmit una alteia învățăturile și se încurajează. Regulile sunt simple: nu răspunzi când te sună, nu îi deschizi ușa și nu ești amica lui. Asta dacă vrei să treci de el evident.

Conceptul este ceva nou. Solista nu este vreo zeiță venerată de toți cei prezenți, nu vedem botoxate și trupuri Kylie Jenneriste. Nu vedem make-up exagerat, sau standarde de frumusețe care să corespundă cu ce vedem pe instagram. O fashion bloggeriță de Pașcani e mai photoshopată dăcât fetele din clip. #justsayin

Eu sunt obsedată de clip și voi fredona piesa până va lansa altceva care sper eu să îmi placă și mai mult. Enjoy:

Okaaaaaay sorry, dar era nevoie de această versiune :)) Voi reveni la articole mai lungi, dar momentan mă bucur de vacanță.