M-am dichisit pentru o zi de bucurie că a picat OUG 13

În calitate de fetişcană care s-a luptat nişte ani buni cu acneea şi stima de sine, ai crede că simt nevoia să mă ascund sub tona de maglaváis. Ete că nu! De fapt, am aşa o lene când vine vorba de dat cu trafaletul încât umblu de luni bune cu făţuca brăzdată doar de vântul ăsta nemernic. Asta nu înseamnă că nu îmi cumpăr produse de make-up precum o descreierată. Chiar azi am dat 35 de lei pe 5 grame. Sounds dandy? Încă nu ştiu totuşi ce dracu fac eu cu tuşul sau de ce am 4 tuburi de fond de ten…

În weekend-ul care tocmai a trecut, mai exact sâmbătă, de cetăţean conştiincios ce sunt, m-am dus la dichiseală. O oră jumate de stat cuminţică pe scaun la machiaj şi vreun sfert de oră de chinuială la poze şi discuţii despre zodii şi numere. Între timp telefonul zumzăia cu mesaje că a murit OUG 13. De dichiseală s-a ocupat Ruxandra Dinescu, make-up artist în devenire, care învaţă acuş la şcoala de Make-up Ramona Chiriţă. Dacă nu mă înşel, curând are examen, aşa că, să-i ţinem pumnii zic! 😀

*Funny story, o întrebam eu cum s-a apucat de make-up, de unde această pasiune, bla, bla şi mi-a spus că stând acasă cu copilaşul, a ajuns pe youtube, la tutorialele de make-up. S-a gândit să facă ceva cu timpul ei şi să transforme pasiunea în job. Să îmi pice făţăul nu alta, căci dacă mergeţi la Ruxandra să vă machieze, o să juraţi că are maxim 18 ani judecând după chipul ei imaculat.

img_1531-2

Machiajul cu care m-a înzestrat, e ceva cu tehnica creionului. Pentru mine a fost o dovadă că eu şi eyeliner-ul nu ne vom înţelege niciodată. Dacă mai vrea cineva să mă machieze vă spun de pa acum că e chin cu mine. Eu plâng! Aşa că Ruxandra a trebuit să aştepte ca ochişorii mei să îşi revină după fiecare atingere a creionului, fardului, pensulei, etc.

M-am simţit total altă persoană căci la mine machiajul se termină la două nuanţe de fard pe pleoapă. Eram numai bună de ieşit în club, dar am preferat să merg să mănânc. Reacţiile nu au întârziat să apară şi mi s-a spus să mă mai machiez aşa. Da mersi, nu am o Ruxandra acasă, să pocnesc din degete şi ţaca-paca, apare machiajul :))

Vă las şi un close-up pe ochişori ca să vedeţi ce furnicuţă e Ruxandra. A început cu o paletă nude pentru a seta o bază pentru fard şi nu ştiu dacă observaţi, dar maroniul ăla sclipicios, e pigmenţel! Me so hyped! Că naiba mă mai dă pe mine cu pigment :))

img_1525

Btw, aşa-i că l-aţi văzut şi voi? Acel bob mic alb din ciuful meu? Da, da, ăla! Aia e dovada că şamponul uscat de la batiste are şi el minusurile sale.

Aici aveţi link-ul către albumul cu machiajele realizate de Ruxandra Dinescu şi vă invit să daţi un like, o inimioară, un mesaj pentru o programare, why not? 😀