Îmi pui şi mie o vorbă bună la prietena ta Vera?

Toată blogosfera e plină de retrospectiva anului 2016 şi idei pentru 2017. Eu vă anunţasem pe facebook că nu mă apuc de comentat sărmăluţele, cât despre retrospectivă, nu îi văd rostul. Să vă oftic că am fost la Untold şi la Queen+Adam Lambert? Că mi-am scris licenţa în două săptămâni? Pe cine ar interesa?

Buna mea prietenă, Veronica, pe care cu siguranţă o ştiţi dacă mă urmăriţi pe facebok/instagram, mi-a dat o idee minunată.  Să scriu un articol despre ea. Aşa că m-a trăznit nebunia să fac ceva inedit. Un articol în care să le explic băieţilor de ce nu îi voi cupla cu prietena mea.

Acuma cu revelionul ăsta,  unii s-au cuplat (mai cu o tipă, mai cu o sticlă) şi alţii au realizat ce singuri şi nefericiţi sunt. E perioada aia în care parcă tot poporul simte nevoia să îmbrăţişeze pe cineva drag. Tocmai de aia, mă aştept ca şi în 2017, să mă roage băieţii, să le pun o vorbă bună la cine altcineva, dacă nu la buna mea prietenă, care se întâmplă să fie sexy şi single?

Ei intră pe facebook, văd o poză, bălesc, intră pe profilul ei şi se aprind mai ceva ca un pom de crăciun. Până ajung ei să mă roage să le pun o vorbă bună, deja au analizat tot profilul ei. Şi încep întrebările. Ce face Vera? Când o cunosc şi eu pe Vera? Cheam-o şi pe Vera cu noi când ieşim! Vera e single? Îmi pui şi mie o vorbă bună? Spune-i că sunt aşa şi pe dincolo. Partea haioasă este că, niciunul, jur că niciunul nu ar avea vreo şansă :))

Şi dacă tot nu aţi înţeles, vă fac o listă, care conţine motivele pentru care nu vă pot cupla cu prietena mea:

  1. Descurcă-te singur! Nu am să spun că de aia eşti bărbat, dar dacă vrei ceva sau pe cineva, bazează-te pe tine! Chestia asta cu pune-mi o vorbă bună…aşa puţină încredere ai în tine? Ai nevoie să te laude cineva? Eu te-aş prezenta cum te văd eu, nu cum eşti tu de fapt.
  2. Tot ce spui, va deveni print screen trimis direct către ea. Nici măcar nu mă chinui să încerc. Tu îmi spui, pune-mi şi mie o vorbă bună, iar eu fac print screen şi îi trimit. Atâta fac eu. You’re welcome.
  3. Nu dai doi bani pe cum te îmbraci.
  4. Dai seen.
  5. Ştim amândouă că sufletul contează, dar ochii ei sunt mai sus!!
  6. N-ai şanse! NU AI NICIO ŞANSĂ! Sunt atât de sigură încât am făcut pariu cu câţiva prieteni pe bani, că ei nu vor reuşi să o combine. Go ahead, say it, i am a bad friend. Singura modalitate prin care ei ar câştiga, ar fi să se alieze cu Vera şi să împartă banii după.

Dacă tot nu te dai bătut, îţi voi spune că trebuie să îi acorzi atenţie. Ascult-o şi nu sta ca mortu. Nimănui nu îi place să vorbească cu pereţii. Pentru a purta o conversaţie e nevoie să comunice amândoi. Pretty basic, right? Nu se supără dacă îi duci o floare din când în când. Pregăteşte-te de plimbări şi răbdare. Asta vor multe dintre noi. Deşi eu una aş înlocui florile alea cu nişte cartofi prăjiţi, #justsayin. De fapt, fii tu însuţi. Râzi. Bucură-te şi nu te aştepta să pice lucrurile din cer. N-o să se îndrăgostească de tine fiindcă îi spun eu. Daaaar, s-ar putea să te refuze din prima dacă îi  spun eu. (Aştept cartofii ăia prăjiţi băieţi:)))

P.S.Am zile când sunt drăguţă şi pun o vorbă bună fără să mi se ceară. Asta însemană, că în mintea mea, tu ai respecta cumva standardele ei. Aşa că te rog, nu mă dezamăgi :))