Eu nu știu să găsesc reclame mișto

Se duce naibii ziua și eu nu am apucat să scriu ceva. Așa că m-am gândit să comentez aiurea în tramvai, că tot îmi place să fiu dătătoare cu părerea, mai ales acuș că e joia mare!

Consum al dracului de mult Youtube. Știu că ar trebui să spun content pe Youtube, dar la cât kanker sunt eu abonată…nu pot numi chiar tot ce e pe acolo content. Ca să înțelegeți, fix acuș mi-a apărut la recomandări un clip al lui Șeau intitulat AM FĂCUT DUȘ ÎMPREUNĂ. Sublim, no?

Also, am spus eu acum ceva timp că bă nene gata, nu mă mai iau de lume pe interneț, dar nu mă pot abține. Sunt atâția oameni din blogosferă care vă povestesc despre reclame faine, reclame care vă fac să ziceți wow, sau care vă smulg o lacrimă și mă trezesc eu să vă semnalez o reclamă care îmi tot apare la fiecare clip de luni de zile:

Îmi place să văd fete care muncesc de ani de zile pentru blogul lor, ori pentru canalul lor de Youtube și ajung la colaborări cu branduri mari. Însă pe mine mă cam irită când văd bloggeri/vloggeri pe care eu una îi consider mai apropiați de noi ăștia oamenii de rând și mai transparenți (în comparație cu vedetele) asociați cu vedetuțe în astfel de campanii.

Băi dar reclama asta…nici nu știu cum să o descriu pentru că în reaclama aceasta este și o bloggeriță tare dragă suflețelul meu dornic de comentat. Ca să înțelegeți de ce mă amuză atât de tare această reclamă:

cr1

cr3

Cred că îmi voi pune la avatar poza aceasta, really now :)) cr4

Am observat apoi că cei de la NIVEA au dezactivat comentariile la clipurile urcate de ei. Apoi ce credeți că am găsit? Reclama de la ei care mă scotea din sărite anul trecut:

cr4  Dintr-o dată parcă eu sunt chiar mișto, no? :))

1 Trackback / Pingback

  1. De data aceasta am găsit o reclamă mișto - Bravo Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*