Dilema babei şi a ciorbei

*Am pus poză cu Macron și Trudeau cuz everyone needs some bromance for a good day <3

Ştiţi vorba aia ,,femeia bătrână face ciorba bună” ?

Tocmai pentru că este o vorbă românească, mă întreb de ce sunt românii atât de reticenţi la ideea unei căsătorii între doi oameni, în cazul în care femeia e mai mare de vârstă. S-a făcut atâta tam-tam domnule cu preşedintele nou ales al Franţei, că de ce este cu o babă, băi parcă toată populaţia Terrei era chemată să facă sex cu ea. Din câte am citit pe interneţ, dâsnul, e un domn care ce  îşi propune aia face. Adicătelea a zis că va deveni preşedinte, ete-l! A zis că profa îi va deveni soţie! Ete că e şi prima doamnă!

Câţi dintre noi nu s-au amorezat de câte vreun cadru didactic? În anul 3 de facultate, mi-a plăcut la nebunie de proful de Dezvoltare Durabilă. Deși era o materie opțional,ă, am mers cam la toate orele sale. Chit că trebuia să mă duc până în Expoziției doar pentru ora lui. Băi când intra în sală, miamuțicile din mintea mea se îmbrăcau în echipament de basket și cântau: Channing, Channing, Channing all over your Tatuuuum. Eu nu am avut  norocul franțuzului, căci proful era însurat și cu copil acasă.

Am trecut și prin miștourile datorate faptului că eram mai mare și puțin îmi pasă. Dacă mă ducea capul și aveam răbdare, mă făceam profesoară tocmai ca să mă dau la băieții de liceu. Ete na!

Mie mi se pare foarte tare povestea președintelui Franței. În paralel cu ideea şi scârba unora de a avea o relaţie cu o femeie mai mare, sunt femeile care îi consideră pe ăia de vârsta lor imaturi! Credeţi-mă că auzim asta încă din faşă! La grădiniţă ne spun deja educatoarele să nu te superi pe Costică fiindcă te-a tras de codiţe că aşa sunt băieţii, se maturizează mai greu. Apoi apar damele de treflă şi de pică, de îţi zic pe interneţ ce bine e ca tu la cei 20 de ani ai tăi să umbli cu unu de 40. Aia da viaţă fata mea!

A dracu evoluţie parcă nu mai vine peste noi. Avem aplicaţii pentru orice, dar încă ne punem problema dacă Gigel are zestre şi dacă Tanţa ştie să facă ciorbă. Femeii nu îi cade curul dacă merge la muncă. Dacă îi cade, să îşi implanteze altul, iar pentru ciorbă există ciorbărie.

Fraţilor, amorezaţi-vă, sărutaţi-vă, cuplaţi-vă cu cine vrea muşchiu vostru!

Am scris toate aceste rânduri, doar ca să vă trimit pe link-ul acesta și acesta. TEHEE!