Despre concursurile cu bilete la festivaluri

După cum deja știți, anul acesta și țara noastră se bucură de foarte multe festivaluri de muzică: Airfield, Afterhills, Neversea, Untold, Music Travel, Electric Castle, Summer Well, Waha și doamnie câte și mai câte!

Cum apare un nou festival, hop și un concurs cu invitații duble. Mii de share-uri, comentarii cu partikip și fani înfocați care speră la șansa de a-și vedea artiștii favoriți.

Foarte frumos! Și eu particip la diferite concursuri, și eu sper, dar am o problemă cu concursurile care oferă bilete la festivaluri. Este de lăudat faptul că oferiți și intrare pe moca, încurajez această practică. Nu toată lumea își permite, iar un fan fericit înseamnă o experiență de neuitat, un feedback pozitiv și uite așa crește notorietatea festivalului.

Băi fraților, dar dacă tot dați bilete, oferiți cumva și cazare? Transport? Consumația? Credeți-mă că biletul la festival e costul cel mai mic din lista de costuri pe care le presupune un festival! În general acestea se țin în alt oraș și pentru alea 3-4 zile explodează prețurile. În luna mai, cazarea de 600 de lei pe noapte în Constanâța în perioada neversea era ceva de bun simț chiar. La Cluj ți se cer 200 de euro pe noapte! Pe lângă asta mai faci și 14 ore cu trenul. Ce să mai spune despre consumație, tulai doamne! 8 lei o apă, 15-20 de lei o vodka cu suc de portocale, care de fapt e doar suc.

Nu vreau să par Hagi Tudose. Ce încerc să punctez este faptul că sunt mulți oameni care și-ar dori să meargă, dar nu își permit. Dacă nu și-au permis bilet, nu știu cât o să-și permită restul. #justsayin

 

P.S. Sunt în drum spre Neversea. Am mari așteptări de la acest festival și abia aștept să vă povestesc experiența. Shimmy shimmy yey shimmy yay shimmy yo!