Dem Muricans

Pe 8 noiembrie au loc alegerile prezidenţiale la fraţii noştri nediscriminatori.

Poporul ăla cică leneş cu ţară şmecheră unde toate visile se împlinesc. Ţara aia care s-a băgat moţ la final de război mondial să îi iasă şi ei ceva. Ţara aia care a făcut sclavi din negrii şi după ne ţin lecţii despe egalitae, democraţie şi stop rasismului. Ţara cu cifre alarmante de obezitate şi bullying în şcoli. Ţara care s-a făcut remarcată alegând nu o dată, ci de două ori un preşedinte de culoare şi totşui, problema rasismului tot nu s-a rezolvat. Ţara în care este legal să te căsătoreşti cu o persoană de acelaşi sex, dar vine un tâmpit şi te împuşcă într-un club de gay. Ţara pe care se zbat tinerii să fugă pentru Work&Travel şi îşi rod unghiile înainte de obţinerea vizei.

Amurica îşi alege pe 8 noiembrie noul preşedinte. America the greatest and the bravest seamănă al dracului de mult cu Românica. Nu ştiu cine iese, dar ştiu cine nu iese: Trump! Exact cum fu’ la noi în ultimii ani. Votezi cu cine vrei numa’ nu cu PSD-ul. Cine iese boss anul ăsta? Nu ştiu da clar nu Năstase. Da peste 4 ani? Nu ştiu da clar nu Geoană! Dar peste 8? De ce mai întrebi? Nu e clar că nu iese Ponta? A mai şi plagiat fimear scârbă (btw, dacă am sta să luăm la analizat fiecare lucrare de licenţă, master, doctorat cu reglementările de ACUM, ar trebui să le cam anulăm pe toate, dar ete că legea nu are caracter retroactiv, nu sunt pro Ponta, dar dacă peste 10 ani zice unu că licenţa ta e copiată fiindcă aşa zice metodologia de peste 10 ani, dar tu ai dat-o respectând metodologia de la vremea ta, nush cât ţi-ar conveni…)

Teama că sunt mulţi şi unde sunt mulţi nu sunt neapărat şi deştepţi, americanii încearcă să îşi convingă poporul că nu trebuie să voteze cu Trump.  O iniţiativă super tare este adunarea Ză Avengers. S-au adunat ei Iron Man, Hulk, Black Widow, Robin Scherbatsky (but ummm) şi mulţi alţii ca să ne vorbească apăsat într-un clip ce pare iniţial o campanie umanitară (welp cam asta e când vrei să scapi planeta de Trump) dar spre final aflăm că dacă mergem pe: http://www.savetheday.vote îl vedem pe Mark Ruffalo dezbrăcat. No, cum să nu te oftici că nu eşti american în aşa condiţii?

Luaţ’ de priviţi:

Eu mă duc să îmi fac nişte popcorn căci aştept ca peste câteva zile să zică Black Widow că ea nu ştia pentru ce filmează şi va cere să fie scoasă din acest filmuleţ care atacă o naţiune. Mi se dau coate imaginare că nu se va prinde nici dracu de glumiţa mea. Da mă nene numa Grigore Leşe e chemat la filmări şi habar nu are pentru ce şi apoi se scoate victimă. Aia e, toamna nu-i ca vara.