Dacă-ul românesc

S-a petrecut din nou un incident între un tânăr și conrolorii RATB. I-au rupt decât mâna și s-au arătat profund deranjați de faptul că erau filmați. Dacă mă urmăriți pe Facebook, știți deja că am o părere a dracului de proastă despre acești controlori care vin în cârd, puși pe luat șpagă de la tineri. Spun asta pentru că eu nu fac scandal și prezint actele când sunt prinsă. Problema e că dânșii refuză să îmi facă proces verbal.

Ce mă amuză, este reacția oamenilor. Pe lângă înjurăturile de rigoare, sunt unii care îl învinuiesc pe tânăr. Păi dacă avea bilet, nu mai pățea asta!

Cum să spui așa ceva?! Dacă nu ai bilet trebuie să ți se rupă mâna? Păi dacă fura, ce îi rupeau? Și eu mi-aș dori să le fie tăiat penisul violatorilor, dar no se puede.

Dacă nu purta fustă scurtă, nu o mai viola!

Dacă nu se băga să îl apere pe ăla, nu mai era înjunghiat!

Și controlorii sunt oameni și își fac meseria. Dar mi s-a luat de ei cum mi s-a luat de popi. Mai e o vorbă românească pe care o bagă părinții când se îngrijorează aiurea ,,Când vei avea un copil, vei înțelege.” Să înțeleg că acești controlori nu au odrasle? NU SUNT O FAMILIE TRADIȚIONALĂ? NU RESPECTĂ CANOANELE SOCIETĂȚII CREȘTINE ÂN CARE TRĂIM?”

*Â-ul este intenționat.