Cum să scapi de hateri?

Ți-ai pus mecla în online? Ai un blog, un vlog, sau doar îți dai cu părerea pe Facebook? E vremea să te aștepți să ai și hateri. Unii dintre ei o vor arde incognito, dar alții își vor rupe din timpul lor prețios ca să te înjure, sau să îți spună ce față nașpa ai.

Dacă te simți copleșit, te doare să citești comentarii urâte și începi să crezi că nu acesta este drumul tău în viață, ai venit unde trebuie. Sunt aici să te învăț cum să faci față haterilor. Mă voi ajuta de puterea exemplului, povestind cazul subsemnatei, voi veni cu argumente solide și îți garantez, aceasta este rețeta succesului!

Bun, eu una nu îmi expun moaca prea mult pe blog, dar dacă veți să râdeți mă găsiți pe instagram. Fiindcă sunt o fire timidă și am impresia că toată lume se holbează la mine, sunt complexată de felul în care arăt. Concret, când intru într-o sală, îmi intră mai întâi nasul.

Au fost perioade când plângeam, m-am gândit serios la rinoplastie, am încercat conturing ca să dau impresia că am un nas mai cârn, mai subțirel, ca toate fetele, no?

De slăbit am slăbit, de acnee am scăpat, băi până și de relațiile toxice m-am detașat, dar de un nas mare mai greu.  Așa că ce am făcut? M-am decis să îi orbesc pe cei care se uită la mine.

Cum adică să-i orbești Andreea?

Adică să zâmbesc cu gura până la urechi ca să nu îmi mai observe cineva bârna. Astfel, de câțiva ani îmi albesc dinții și sunt tare mulțumită de rezultat. De când îmi albesc dinții nu am mai auzit glumițe pe seama nasului meu, iar oamenii îmi complimentează zâmbetul.

Am început cu benzile de albire de la Crest. Le găsiți aici și vă rog frumos să țineți cont că dacă sunteți la prima albire, să folosiți benzi cu o cantitate cât mai mică de peroxid. Albirea dinților produce evident o sensibilitate a smalțului. Partea mișto este că vă puteți opri oricând și reveniți ulterior, când nu vă mai simțiți dinții sensibili. Am folosit benzile lor de 3 ori, dar am ajuns la rezultate dorite încă de la primul set.

Peste ani, am vrut mai mult și mai rapid. După ceva search pe interneț, am găsit kit-ul de la HiSmile. Da, este chestiuța aia la care face reclamă Kylie Jenner pe instagram. Îmi doream foarte mult acel dispozitiv cu led pentru albirea dinților, urmând ca eu după să fiu neovită să mai achiziționez doar gelul. Kit-ul este în jur de 250 de lei și durează ceva până ajunge, dar vă garantez că merită. Eu am cumpărat setul prin octombrie și încă mai am din el cât pentru vreo 3 utilizări. Voi reîncepe să îl folosesc curând, urmând ca spre final de an să fac un refill. Mă va costa mai puțin căci repet, voi fi nevoită să mai cumpăr doar gelul. Atenție! Nu vă apucați să vă dați cu geluri, benzi, alte nebunii de albire zi de zi. Crește sensibilitate dinților, la unii mai mult, la alții mai puțin și este recomandat să evitați în timpul perioadei de albire băuturile acidulate și puternic colorate.

Pentru mai multe detalii, bau hau, v-o las pe draga de Balabanca, ea având zic eu, cel mai frumos zâmbet de prin vlogosferă!

P.S. Nu mi-a comentat nimeni aici, sau în privat de când am blog de nasul meu. În aproape un an de activitate am identificat un singur hater, care și el a apărut fiindcă eu începusem un oareșce conflict online. Cum ar spune Iustin Biberon, love yourself!