Campioană la pierdut vremea

Mă pricep olecuţă la desenat, unii spun că scriu mişto şi fac un super chessecake. Însă la pierdut vremea sunt campioană! Trec zilele peste mine şi la finalul fiecăreia mă întreb ce am făcut? Exact, nimic! Ăsta e talentul meu.

Când am deschis blog-ul mă băteam (imaginar) cu pumnii în piept că voi posta zilnic. Am chiar şi zile în care am avut două postări. De ce să stau să le programez pentru zilele ocupate sau în cazul unei pene de idei? Ori chiar pană de curent căci abia acuş o oră a revenit curentul, GG Enel! (Ştie cineva la care dracu Enel tre să sun pentru reclamaţii? Cred că îţi trebuie doctorat să înţelegi schimbările prin care a trecut Enel în ultimii ani).

Când am o idee pentru blog nu am răbdare să o păstrez pentru altă zi. Nici măcar pentru altă oră, când or intra poate mai mulţi oameni. Ar trebui să învăţ să am şi eu oleacă răbdare (cică se sperie băieţii de noi astea nerăbdătoare). Ieri spre exemplu nu am scris. Chiar aş fi vrut dar, m-am apucat de Game of Thrones fraţilor!

Da, am căzut şi eu plasă acestui serial longevivo-violento-violator-sf . Gata, s-a terminat şmecheria. Deja îmi fac griji. Cum mai termin eu licenţa? Chiar nu înţeleg cum pot unii să fie productivi. Am luat şi eu o pauză de la seriale dar în schimb am citit ceva, am colorat, orice numai să nu fac ceva pentru viitorul meu academic! Ce contabilitate când eu trebuia să aflu pe cine bate Negan? Oare pe iubitul meu Daryl? Pe Abraham?Acum am o vară întreagă să dezbat subiectul ăsta. Cum să ieşi liniştită la un date când ştii că Jake şi Karma din Awkward nu se vor mai împăca vreodată? De Matty şi Jenna îmi e şi frică să întreb.

Fix azi a fost soare în loc să plouă mov (glumă macabră) ceea ce nu e decât încă un motiv să leneveşti. Voi ăştia productivi, cum reuşiţi? Andreea o scris un articol pe tema deconectării. Luaţi de citit căci ea se pricepe la time management.

16223180953_c55def13ec_o.jpgEu sunt aşa o leneşă că refuz ieşeli în oraş ori party-uri ca să stau acasă şi să lenevesc. Pentru asta am un motiv destul de bun şi anume faptul că îmi place propria mea companie. De cele mai multe ori o prefer chiar.  Aşa că mă voi retrage în colţişorul meu să văd cine pe cine mai violează în GOT.

P.S. Mâine vorbim despre push-up, sau machiaje, vedem. 😀