48

Mi-am găsit o nouă pasiune. Numerologia!

Vreau să împărtășesc cu voi semnificația acestui număr. 48 nu este doar un număr format dintr-o cifră și dublul acesteia. No shit Sherlock! 

Numărul 48 exprimă creativitate. Deseori este asociat cu pictura, sculptatul, muzica, ori orice alte activități ce țin de creativitate. Denotă optimism, interacțiune socială, inspirație și afinitate spre afaceri.

Imagine combining creativity with material accomplishment. People are inspired by your presence, become more optimistic about their lives. Artistic people resonate well with you. You’re patient and tolerant and have a good business sense.
That’s 48.

Sursă: https://affinitynumerology.com

Atunci să îmi explice cineva de ce toate fetele țin morțiș să aibă 48 de kilograme? Ce este creativ la această greutate? Unde este simțul de afaceriste din voi dacă indiferent de înălțime (un metru și un șnițel/ prăjină) voi tot 48 vreți să aveți?

Măi fetelor, sunteți foarte frumoase! Vă înțeleg că nu vă simțiți bine în pielea voastră și da, o siluetă armonioasă v-ar oferi mai multă încredere…dar de ce vă poticniți la acest număr? Mi se pare absurd să vă setați TOATE aceeași greutate ideală.

Am pornit chestia asta fiindcă mi-a sărit în ochi o postare dintr-un grup de pe Facebook. Căutând inspirație pentru bullet journal, dau de o fată care și-a desenat câte o căsuță de bifat pentru fiecare kilogram dat jos. Idealul ei este să ajungă de la 70 la ghiciți cât? 48 de kilograme!!

Am intrat pe profilul ei. Click – click – click în albumul cu pozele de profil. Vi se întâmplă să găsiți random câte un profil de Facebook/ Instagram și să rămâneți uimiți de cât de frumoși sunt oamenii? Tipa aceasta e superbă. Iar eu stau în fața unui ecran și mă întreb dacă să îi scriu. Am tastat mesajul încercând să par drăguță, dar am realizat că aș fi doar băgăcioasă. Mi-am amintit de casierița de la Auchan care s-a uitat panicată la mine fiindcă i-am spus că e frumoasă. Mi-am amintit de cât de hidoasă mă consideram eu în liceu datorită acneei și greutății. Mi-am amintit cât de tristă eram când aveam 50 de kilograme și arătam precum Scândură din Ed, Edd și Eddy.

Și cu toate astea, nu înțeleg obsesia pentru acest număr.

Nu sunt nutriționist, nu fac mișcare și mănânc de toate fiindcă iubesc mâncarea. Însă știu că dacă nu înveți să te iubești, nu te vei iubi nici la 50, nici la 48, nici la 45 de kilograme.