2600 de km pentru Bomboland

Lucian și Octav au pornit astăzi în călătoria lor spre Franța. În timp ce noi stăm cu burta la soare, ei vor pedala 2600 de km prin capitalele europene pentru o cauză nobilă. Se vor întâlni  cu reprezentanţi ai multor asociaţii pentru a arăta că şi în România există evenimente caritabile inedite.

Biciclim în ajutor împreună cu cei de la Taxiul cu Bomboane, vor pune bazele Bomboland, centrul în care copiii cu nevoi speciale care au terminat 10 clase se vor bucura de ateliere gratuite. Pe tot parcursul călătoriei ne vor ţine la curent cu poze, clipuri video şi poveşti interesante, iar la final vor face un mini-documentar. În acel documentar poţi apărea şi tu dacă îi susţii cu orice sumă poţi-doreşti.

Și tu poți ajuta!

Băieții au pornit cu 4000 de lei (fonduri personale) și au nevoie de noi pentru a-și atinge scopul. Poți dona cât dorești/cât poți aici. În fucnție de suma donată vei primi diferite beneficii. De exemplu, te vor numi cavaler/domniță/rege/regină a bomboanelor.

Am dat ieri share clipului și vă invitam să îi susţineţi și o să vă tot pistonez. Proiectul va fi finanțat dacă până la data de 28 septembrie vor strânge 8000 de lei. Tot până la acea dată, clipul lor de prezentare va sta pe blogul meu în dreapta sus, în speranța că o parte dintre voi veți da play și veți dona.

Aruncați o geană și pe pagina de Facebook ca să fiți la curent cu peripețiile băieților.